کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

دولت حرف خود را پس گرفت !


کد خبر : ۸۰۷۷یکشنبه، ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۰۷:۱۲:۱۸۴۴۴۹ بازدید

معاون برنامه‌ریزی رئیس‌جمهور درحالی از رشد اقتصادی، اشتغالزایی، کاهش نرخ تورم و برنامه دولت برای توسعه کشور سخن می‌گوید که خیلی از کارشناسان ...

معاون برنامه‌ریزی رئیس‌جمهور درحالی از رشد اقتصادی، اشتغالزایی، کاهش نرخ تورم و برنامه دولت برای توسعه کشور سخن می‌گوید که خیلی از کارشناسان هنوز نسبت به اعلام چنین گزارش‌هایی از سوی دولت و تطبیق آن با آمارهای واقعی و قابل لمس تردید دارند. نوبخت بالاخره پس از اعلام اظهارنظرهای مقامات بلندپایه دولتی مبنی بر اینکه کاهش قیمت نفت  کشور را با مشکل تامین بودجه تا پایان سال مواجه نمی‌کند، معترف شد که درآمد سالانه دولت از 110 میلیارد دلار به 26 میلیارد دلار کاهش یافته و سیر نزولی  قیمت نفت باعث شده محدودیت‌های اعتباری به کشور تحمیل شود بنابراین برای تامین نیازها و حرکت در مسیر بهره‌وری باید اقدامات هوشمندانه‌ای در دولت  صورت گیرد.

سخنان نوبخت در حالی است که مسؤولان دولتی در هفته‌های گذشته از بودجه 93 دفاع می‌کردند و کسری بودجه امسال را محال می‌دانستند اما سخنان نوبخت نشان می‌دهد دولت حرف خود را پس گرفته است. وی که در یک نشست خبری در استان فارس سخن می‌گفت به ایجاد اشتغالزایی در کشور طی سال جاری اشاره کرد و گفت: تابستان امسال 400 هزار فرصت شغلی در کشور ایجاد شده است. سخنان نوبخت در حالی مطرح می‌شود  که اکنون کمتر نشانی از این موضوع در کشور به چشم می‌خورد و آمارها حکایت از حدود 4 میلیون بیکار در کشور دارد. معاون برنامه‌ریزی رئیس‌جمهور در این نشست خبری از ابلاغ شیوه احیای سازمان مدیریت تا ۲ هفته دیگر خبر داد و با اشاره به اینکه درآمد سالانه دولت از 110 میلیارد دلار به 26 میلیارد دلار کاهش یافته، گفت: بودجه 94 با قیمت نفت 70 تا 80 دلار تدوین خواهد شد. به گزارش تسنیم، محمدباقر نوبخت، با اشاره به کاهش قیمت نفت و محدودیت اعتبارات کشور، اظهار کرد: دولت موظف است اعتبارات کشور را به نحو هوشمند به طرح‌هایی اختصاص دهد که بیشترین بهره‌وری را دارند. سخنگوی دولت با بیان اینکه براساس اصل 126 قانون اساسی اختیار تأسیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به رئیس‌جمهور داده شده، خاطرنشان کرد: مقدمات آن در شورایعالی اداری انجام شده و نسبت به تشکیل مجدد این سازمان همزمان در مرکز کشور و در استان‌ها اقدام می‌شود.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور تصریح کرد: ظرف مدت 2 هفته آینده، چگونگی اجرا شدن این مصوبه و شکل‌گیری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی با پیشنهاد وزیر کشور و نظارت معاونت نظارت راهبردی رئیس‌جمهوری به دولت ارائه می‌شود. سخنگوی دولت گفت: 52 درصد از اعتبارات توسعه کشور در اختیار بخش غیردولتی و تنها 48 درصد در اختیار دولت است. معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور با بیان اینکه دولت به اقشار کم‌درآمد توجه دارد، افزود: اگر آغاز طرح هدفمندی یارانه‌ها در دولت یازدهم کلید می‌خورد، به طور حتم نحوه اجرای آن تفاوت داشت اما نه تنها پرداخت یارانه ادامه دارد بلکه به افراد کم‌درآمد 2 وعده یارانه به صورت ویژه پرداخت شد. وی با بیان اینکه دولت تورم را مهار کرده، خاطرنشان کرد: متأسفانه درآمدهای سالانه کشور از مبالغ حدود 106 تا 110 میلیارد دلار به 26 میلیارد دلار کاهش یافته و توجه به این نکته ضروری است. سخنگوی دولت با اشاره به اینکه اگر دولت یازدهم طرح مسکن مهر را آغاز می‌کرد به شیوه دیگری عمل می‌کرد، تصریح کرد: دولت یازدهم نه‌تنها ساخت مسکن مهر را قطع نکرد بلکه در شهرهای بزرگ از جمله شیراز تا سقف 500 میلیون ریال وام ارزان‌قیمت را برای حمایت از افراد کم‌درآمد و اقشار آسیب‌پذیر اختصاص داده و در بافت‌های فرسوده دولت بر مرمت مسکن تأکید دارد نه خرید خانه تا علاوه بر کوتاه شدن دست دلالان و واسطه‌ها در ساخت‌وساز، برای بسیاری از افراد نیز اشتغال ایجاد شود.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور با بیان اینکه دولت وام‌های ارزان‌قیمت را در حالی برای توسعه مسکن حمایتی پرداخت می‌کند که سالانه یکهزار و 200 میلیارد تومان هم یارانه پرداخت می‌کند، عنوان کرد: وضعیت اشتغال کشور اگرچه به سمت مثبت پیش می‌رود اما دولت راضی نیست و با توجه به اینکه در تابستان امسال 400 هزار فرصت شغلی در کشور ایجاد شد اما 2 میلیون نفر بیکار آمار مناسبی نیست و باید دولتمردان در این زمینه تلاش بیشتری داشته باشند.  سخنگوی دولت با اشاره به رشد 6/4 درصدی تولید ناخالص ملی کشور، بیان کرد: رشد تولیدات استان‌ها منجر به این رشد ملی شده و در 6 ماه نخست امسال همه استان‌های کشور نسبت به مدت مشابه در سال گذشته رشد داشته‌اند که نسبت به گذشته این موضوع رضایتبخش است.

تدوین بودجه 94 با قیمت نفت 70 تا 80 دلار

سخنگوی دولت با بیان اینکه برنامه‌هایی برای تحکیم بنیان خانواده مدنظر دولت است، افزود: با توجه به اینکه اعتبارات دولت محدود است این اعتبارات برای تخصیص، اهم و مهم می‌شوند چرا که ممکن است تمام این بودجه‌ها در خزانه وجود نداشته باشد و درآمد خزانه ما صددرصد نیست. معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه دولت برای اینکه با مشکل عدم تحقق بودجه مواجه نشود از ابتدا با اعداد معقول برنامه‌ریزی می‌کند، خاطرنشان کرد: رقمی که در حال حاضر برای هر بشکه نفت پیش‌بینی می‌شود بین 70 تا 80 دلار است و دولت نیز با توجه به این واقعیت‌ها لایحه بودجه را تنظیم می‌کند. نوبخت با بیان اینکه تاکنون هیچ منبع رسمی پیش‌بینی نکرده که رقم قیمت هر بشکه نفت خام در بازارهای جهانی به کمتر از 70 دلار برسد، تصریح کرد: برنامه‌ریزی دقیق و تخصیص هدفمند منابع ریالی و ارزی بسیار مهم است، همان‌گونه که در سال 93 نیز با وجود تمام مشکلات، تخصیص‌های مناسب بودجه‌ای در استان‌های کشور انجام شد.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها