کانال تلگرام ایران جیب
ایرانیان خودرو
ایرانیان خودرو

دلیل ادامه تولید خودروهای قدیمی در کشور


کد خبر : ۷۸۱۲سه شنبه، ۱۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۰:۴۹۴۲۸۸ بازدید

کارشناس صنعت خودرو گفت: انحصاری بودن صنعت خودرو باعث ادامه تولید خودروهای قدیمی در کشور شدند.

علی خاکساری اظهار کرد: بالا بودن تعرفه واردات خودرو در کشور باعث انحصاری شدن بازار به نفع خودروسازان داخلی شده است.

وی با بیان این که به همین دلیل برخی خودروسازان اندیشه‌ای برای از رده خارج کردن خودروهای قدیمی در حال تولید ندارند، خاطرنشان کرد: عمر پلتفرم برخی از خودروهای در حال تولید بیش از 30 است.

این کارشناس صنعت خودرو ادامه داد: با این حال به دلیل انحصاری بودن بازار خودرو، مصرف کنندگان ایرانی انتخابی جز خرید این خودروهای قدیمی ندارند.

وی افزود: این وضعیت در حالی است که هیچ یک از خودروسازان جهانی یک خودرو با یک بدنه و مشخصات خاص را برای بیش از پنج سال تولید نمی‌کند و همواره پلتفرم و بدنه خودروها در حال تغییر است.

خاکساری با بیان این که تنها راه نجات صنعت خودرو از وضعیت فعلی کاهش و حتی به صفر رساندن تعرفه واردات خودرو است، تصریح کرد: این اقدام باعث رقابتی شدن بازار خودرو شده و انگیزه لازم را برای تولید خودروهای جدید در خودروسازان داخلی ایجاد می‌کند.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها