کانال تلگرام ایران جیب

آخرین اخبار

فروشگاه اینترنتی مدیسه
تور لحظه آخری,تور کیش,تور دبی,تور آنتالیا,تور ترکیه,تور استانبول
صرافی آرز
هفته رویداد
آداک خودرو

مصرف خمیرمرغ در سوسیس و کالباس مشروط شد

کدخبر:۳۰۴۷۱دوشنبه، ۱ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰:۱۵۱۸۲۲ بازدید

در شرایطی که طی سال های اخیر ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس و کالباس حاشیه و خبرساز شده ...

در شرایطی که طی سال های اخیر ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس و کالباس حاشیه و خبرساز شده بود، رییس سازمان استاندارد ضمن تاکید بر ادامه این ممنوعیت اعلام کرد که اگر این محصول در حد استانداردهای کشورهای پیشرفته و قائل به حقوق مصرف‌کننده تولید شود، ممکن است در آینده آزاد شود.

به گزارش ایران‌جیب به نقل از ایسنا، خمیر مرغ که در سال‌های گذشته به عنوان ماده اولیه تولید انواع فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس و کالباس مورد استفاده قرار می‌گرفت از ابتدای پارسال با اظهارات وزیر بهداشت ممنوعیت آن در دستور کار دو سازمان نظارتی استاندارد و غذا و دارو قرار گرفت و در ادامه ممنوعیت استفاده از آن نیز در تولید این فرآورده های گوشتی اعلام شد که البته با حواشی و اختلاف نظرهایی بین سازمان دامپزشکی وزارت جهاد کشاورزی و این دو سازمان نظارتی مذکور همراه بود.

اما این بار به نظر می‌رسد رییس سازمان استاندارد شرطی برای آزادسازی خمیر مرغ از حصارهای بهداشتی و استانداردهای سخت‌گیرانه اعلام کرده است، چرا که نیره پیروز بخت - رییس سازمان ملی استاندارد - در گفت‌وگو با ایسنا ضمن تاکید بر ادامه ممنوعیت استفاده از ایند محصول در تولید سوسیس و کالباس اعلام کرد که اگر خمیر مرغ در ایران بر اساس استانداردهای کشورهای پیشرفته تولید شود ممکن است در آینده برای مصرف در صنایع تولید کننده فرآورده‌های گوشتی آزاد شود.

وی در این باره تصریح کرد: در زمینه برخی کالاها مانند خمیر مرغ هنوز معتقدیم که می تواند تولید شود اما همچنان برای استفاده در فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس و کالباس ممنوع است و نباید مورد استفاده قرار گیرد اما اینکه در کدام صنایع می تواند مصرف شود وزارت بهداشت باید تصمیم‌گیری کند.

پیروز بخت تاکید کرد: اگر خمیرمرغ در کشورهای پیشرفته و قائل به حقوق مصرف کننده استفاده می شود به این دلیل است که آن‌ها از قطعات گوشت مرغ برای تولید خمیر مرغ استفاده می کنند و اگر این مسائل بهداشتی و نکات مورد نظر سازمان استاندارد رعایت شود شاید زمانی به این سمت و سو حرکت کنیم که خمیر مرغ نیز می تواند در فرآورده‌های گوشتی استفاده شود اما با شرایط کنونی که همه مرغ با امیاء و احشاء آن به خمیر مرغ تبدیل می‌شود، نمی‌توان از آن برای خمیر مرغ استفاده کرد، چرا که در شرایط کنونی وضعیت تولید خمیر مرغ همچنان برای ما ناشناخته باقیمانده است.

وی درباره اینکه برخی صنایع معتقدند که به نظر می رسد مسائل مهمی مانند تولید و مصرف خمیر مرغ به دست فراموشی سپرده شده است و در این میان صنایع بلاتکلیف هستند، اظهار کرد: مسائل مهمی مانند خمیر مرغ هیچگاه به دست فراموشی سپرده نشده است و اگر در این زمینه صحبتی مطرح نمی شود به دلیل این است که دستگاه های ناظر مانند سازمان استاندارد، سازمان غذا و دارو و سازمان دامپزشکی با یکدیگر هماهنگ هستند، تعامل مناسبی بین آن ها در زمینه کالاهای مسئله دار وجود دارد و بسیاری از تصمیم‌گیری ها در این زمینه به صورت مشترک رخ می دهد.

حال باید دید صنایع تولید کننده خمیر مرغ که بسیاری از آن‌ها نیز در کارخانه‌های بزرگ تولید کننده فرآورده‌های گوشتی مستقر هستند می‌توانند شرایط سازمان استاندارد و سازمان غذا و دارو را برای دریافت این مجوز تامین کنند و گفته این مقام مسئول حقوق مصرف کننده را رعایت کنند یا اینکه این ماده غذایی همچنان ممنوع خواهد ماند و خمیر مرغ همچنان بی هدف تولید می‌شود.

کانال تلگرام ایران جیب



دیدگاه ها

سوشا: 1395/9/109:05:09،
44
5
این دو سازمان نظارتی. ههههه سر صبی کلی خندیدم. دمتون گرم
وطن پرست: 1395/9/109:25:08،
27
3
منظور جمله اخر که همچنان خمير مرغ بي هدف توليد ميگردد رو کاملا" ميشه فهميد که چراغ سبزه به توليد کنندگان اشغالي به اسم سوسيس و کالباس. يعني کدوم نظارت کدوم استاندارد. اين دو سازمان عملا" هيچ کارن و اگر يه سري بزنيد با چشم خودتون خواهيد ديد که چقدر زحمت سلامتي ملت گردن اين عزيزان است.
غ: 1395/9/109:50:16،
29
1
تا زمانی که قصابی ها با کمال میل براتون مرغ رو پاک می کنند و کشتارگاههای مرغ ، مرغ ها رو از پوست پاک می کنند و بسته بندی می کنند یقین بدونید همین پوست مرغ ها و آشغال گوشت های زائد مرغ صرف خمیر مرغ سازی می شه ما مسئول راستگو در ایران نداریم نظارت نداریم اگه داشتیم که طرف 69 تا حساب مجموعه تحت ریاستش رو به حساب شخصی تبدیل نمی کرد پس اگه سلامتی خودتون و خانوادتون رو دوست دارید کلا قید سوسیس و کالباس رو بزنید مگر اینکه خوتون توی خونه درست کنید که کار سختی هم نیست.
#شهروند#: 1395/9/110:53:00،
21
4
بچه ها وقتی میگن ۵۰ درصد گوشت خالص
گوشت خالص سگ و گربه رو میگن دیگه درسته؟
خیالمون راحت باشه؟

نیما: 1395/9/113:59:21،
20
4
خمیر مرغ ؟

روشون نمی شه بگند دور ریز های مرغ ؟
کیانی: 1395/9/116:02:12،
9
2
ببخشین مگه این همون موسسه استاندارد نیست که به ابلیمو های اسیدی مجوز داده ؟ ضمنا کارخانه های سوسیس و کالباس تا زمان مجاز شدن استفاده از خمیر مرغ میتوانند کما فی السابق از خمیر گربه استفاده کنند
ها ها: 1395/9/109:06:09،
34
4
بی هدف تولید می شود و حتمأ دور ریخته و در تولید سوسیس و کالباس استفاده نمی شود . جل الخالق
t: 1395/9/109:09:33،
40
4
باز در بلاد کفر ،حقوق مصرف کننده برای تولید کننده بر هر چیز دیگری(درآمد بالا) اولویت داره چون کفار بر سود کم و کیفیت بالا ومشتری بیشتر رضایت دارن در حالی که در کشور گل و بلبل چیزی که اصلا وجود نداره حقوق مصرف کننده و سلامت اونه
علیرضا: 1395/9/109:41:42،
13
2
منظور از قانون بطور دقیق چیست؟ قانون چیزی است الکی و دهن پر کن که با یک تبصره میتوان آن را کلا از صحنه روزگار ناپدید کرد . آمین
واقعا به کجا چنین شتابان گلم اون که سوارشی یروز دیگه ترمز نمیگیرها.....
پاسخ: 1395/9/110:10:35،
22
4
واریز به حساب شد حلال شد همه چی
سام: 1395/9/110:33:19،
21
3
آقا هوای آلوده رو مجبوریم تنفس کنیم ولی سوسیس کالباس و ک مجبور نیسیم بخوریم.با این ک میدونیم 100 درصد آشغاله ولی بازم بعضیا میخخورن.
آقا نخورین خاهشن اینارو
فلفل: 1395/9/111:11:18،
14
4
اين خمير مرغ را بخدا قسم گربه نمي خورد ، خدا براي مسئولين م كارخانه دارها ي سوسيس وكالباس سازي نسازد كه با مقداري ادويه جات وسير وكوفت وزهر مار به اين ملت مظلوم مي فروشند به اسم سوسيس وكالباس كه همه اش سرطان زا است خود خانواده آنها نمي خورند از اين محصولات 0
فرشید: 1395/9/111:26:11،
25
4
تا خر هست خر سوار هم هست
حکومت سهم زیادی تو بدبختی ما ایراتیها نداره ،
ما آدمها با علم بر اینکه مصرف سوسیس وکالباس ایرانی مضر است، مصرف دخانیات ،تریاک ،شیشه، مضر است، پفک و چیپس مضرات زیادی دارد، بی تحرکی و پرخوری و مصرف غذاهای چرب و کنسرو شده اثرات مخربی دارد ،شرکت در انتخابات و تظاهرات نمایشی و فرمایشی! زیان آور است باز رفتار غلط و زیان آور را تکرار میکنیم... اندکی تأمل و تفکر هم رفتار مفیدیست که ما باهاش بیگانه ایم
ناشناس: 1395/9/118:07:37،
4
3
اقا به اون کسی که دوست دارید.نخورید تمام این مریضها علتش همین سوسیس وکالباسها هستند.وهمین فسفوت ها .نون خالی بخورید واینها را نخورید.
گربه چاق: 1395/9/118:19:25،
6
3
من خودم نزديك پونزده ساله كه نه سوسيس ميخورم نه كالباس.
ولي چندبار امتحان كردم كه گربه ها اينا رو ميخورن يا نه.
اينطور كه ديدم گربه ها به خود گوشت مرغ علاقه زيادي دارن اما وقتي سوسيس و كالباس رو ميذاشتي جلوشون فقط بو ميكردن يا بعد از يه گاز ولش ميكردن ميرفتن.
گربه ها بيشتر دم قصابي ها و جايي كه خود مرغ باشه پاتوقشونه.
اونا هم با بويايي خيلي قوي متوجه ميشن كه اين مواد طبيعي نيست و خود گوشت مرغ نيست بلكه با يه سري مواد ناجور داره خوشبو و قابل خوردن ميشه.
هر چند خود مرغ هاي ايران هم وضع خوبي ندارن.
اينجا همه فقط دنبال پولن و ملتي هم كه فقط هدفش پول و سود بيشتر به هر قيمتي باشه تكليفش مشخصه.
شهروند: 1395/9/122:09:33،
3
2
آقايون داداشا خمير مرغ كه معلوم الحاله ولى اگه بدونيد چى به خورد اين مرغ ها و چند مدل آمپول هورمونى به اين زبون بسته ها تزريق ميشه، از ١٠ كيلومتريشون هم رد نميشيد، وضعيت بسيااااااار اسفناك است.

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:
در صورتی که تمایل دارید بعد از تایید از طریق ایمیل به شما اطلاع داده شود ، علامت بزنید

در صورتی که تمایل دارید بعد از پاسخ به نظر شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده شود، علامت بزنید
تور لحظه آخری
ایران تلنت
نگین خودرو
آیسان پرواز

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

آسایشگاه خیریه
تور لحظه آخری
تورآنتالیا