کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

تغییر ذائقه مردم ایران با چای وارداتی


کد خبر : ۲۴۵۲۸چهارشنبه، ۲ تیر ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۷:۲۳۱۰۲۴ بازدید

یک تولید‌کننده چای با بیان اینکه تقاضا برای چای ایرانی در خارج مرزها نسبت به داخل بیشتر است، گفت: ذائقه مردم در 25 سال گذشته با واردات ...
تغییر ذائقه مردم ایران با چای وارداتیتغییر ذائقه مردم ایران با چای وارداتی

یک تولید‌کننده چای با بیان اینکه تقاضا برای چای ایرانی در خارج مرزها نسبت به داخل بیشتر است، گفت: ذائقه مردم در 25 سال گذشته با واردات چای تغییر کرده و مردم تمایل به مصرف چای خارجی دارند.

احمد دادخواه مدیرعامل یک شرکت تولید‌ و بسته‌بندی چای امروز در نشست خبری با بیان اینکه 15 تا 20 درصد تولید این شرکت از چای ایرانی است، گفت: به عنوان یک تولید‌کننده تمام سعی و تلاشم در جهت شناساندن چای ایرانی به عنوان یک چای مرغوب و با کیفیت است.

وی با بیان اینکه بخشی از چای این شرکت از طریق واردات تأمین می‌شود، افزود: چای خارجی را از هندوستان، چین‌ و کنیا وارد می‌کنیم که هیچ‌کدام از این چای‌ها کیفیت چای ایرانی را ندارد.

مدیرعامل این شرکت تولید و بسته‌بندی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه چرا علیرغم کیفیت بالای چای ایرانی، تولید این نوع چای در شرکت شما کمتر از یک پنجم چای خارجی است، بیان داشت: متقاضی برای خرید چای ایرانی نسبت به چای وارداتی کمتر است.

دادخواه با بیان اینکه ذائقه مردم با واردات چای خارجی در 25 سال گذشته تغییر کرده، اظهار داشت: اگرچه چای ایرانی به لحاظ کیفیت حتی از چای هندوستان هم بهتر است، اما با واردات، چای ایرانی به حاشیه رفت و ذائقه مصرف‌کنندگان به سمت مصرف چای خارجی تغییر کرد.

مدیرعامل شرکت تولیدی و بسته‌بندی چای ایرانی تصریح کرد: ما به عنوان یک تولید‌کننده آنچه را که مردم مطالبه و درخواست دارند، به بازار عرضه می‌کنیم، در حالی که برای افزایش مصرف چای ایرانی باید از کشاورزان و توزیع‌کنندگان چای ایرانی حمایت کرد.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا سود چای خارجی بیشتر از داخلی است، گفت: سود ما از چای ایرانی و وارداتی به یک اندازه است، اما متقاضی چای خارجی بیشتر است، بنابراین چاره‌ای جز عرضه چای خارجی نیست.

دادخواه با بیان اینکه چای ایرانی به کشورهای مختلف از جمله عراق، آذربایجان، ترکیه، تاحیکستان و افغانستان صادر می‌شود، گفت: خارجی ها قدر چای ایرانی را بیشتر می‌دانند و  علیرغم تقاضای زیاد در خارج از مرزها برای چای ایرانی، متاسفانه به اندازه کافی این محصول را در اختیار نداریم.

وی با بیان اینکه میزان تولید چای ایرانی پایین است، گفت: تمام چای ایرانی تولیدی به لحاظ کیفیت قابلیت صادرات ندارد.

مدیرعامل شرکت تولیدی و بسته‌بندی چای در پاسخ به این سؤال که  آیا کیفیت چای در مزارع پایین است، یا کیفیت محصول در حین فرآوری و استحصال پایین می‌آید، گفت: برای اینکه چای از کیفیت خوبی برخوردار باشد، باید برگ سبز آن از دو برگ و یک غنچه چیده شود، در حالی که این موضوع کمتر رعایت می‌شود.

دادخواه در ادامه به وضعیت استحصال چای در کارخانه‌ها اشاره کرد و گفت: متاسفانه ماشین آلات برخی از کارخانه‌های چای کشور به دلیل قدمت زیاد مستهلک شده‌اند و به روز نیستند و همین موضوع کیفیت چای خشک تولید داخل را کاهش می‌دهد.

وی با بیان اینکه ماده شیمیایی و سم در مزارع چای کشور استفاده نمی‌شود، افزود: این در حالی است که برای افزایش تولید برگ سبز چای در سایر کشورهای تولید‌کننده این محصول کشاورزی در مزارع از سم کشاورزی استفاده می‌شود.

مدیرعامل شرکت تولیدی و بسته‌بندی چای بیان داشت: زمان برداشت برگ سبز چای تا استحصال چای خشک در کشورهای بزرگ تولید‌کننده چای بسیار کوتاه و در حدود 6 ساعت است که همین موضوع کیفیت چای تولیدی آن‌ها را بالا می‌برد.

دادخواه با بیان اینکه در 3 سال گذشته وضعیت تولید چای ایرانی بیشتر و بهتر شده است، گفت: با حمایت از تولید کنندگان و کشاورزان میزان تولید داخلی این محصول افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه انتظار حمایت از تولید‌کنندگان را از دولت داریم، گفت: گاهی اوقات ارگان‌های نظارتی بدون تذکر و اخطار به واحد تولیدی با انتشار نام و عنوان برند تولید‌کننده به عنوان یک واحد متخلف و غیر استاندارد زحمات چندین ساله یک واحد تولیدی را برباد می‌دهند که باید گفت این اقدام در راستای حفظ اقتصاد داخلی نیست.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها