کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

فراوانی خرما برای ماه رمضان/ قیمت منطقی 5000 تومان


کد خبر : ۲۳۶۷۸یکشنبه، ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۱:۰۴۸۹۲ بازدید

خرما یکی از پرمصرف‌ترین اقلام سفره افطار مردم در ماه رمضان است که هر ساله با نوسانات قیمتی نیز در این ایام مواجه می‌شود اما مدیرکل ...

خرما یکی از پرمصرف‌ترین اقلام سفره افطار مردم در ماه رمضان است که هر ساله با نوسانات قیمتی نیز در این ایام مواجه می‌شود اما مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری وزارت کشاورزی از وجود حدود 100 هزار تن ذخیره خرما در انبارهای کشور خبر داده و می‌گوید با توجه به نرخ خرید خرما از باغداران در سال گذشته، قیمت منطقی برای این محصول در ماه رمضان حدود کیلویی 5000 تومان است.

ابوالقاسم حسن‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: براساس برآوردهای صورت گرفته حدود 100 هزار تن خرما از سوی بخش خصوصی و مردم در استان‌های مختلف کشور ذخیره‌سازی شده است؛ به‌گونه‌ای که 30 هزار تن در استان‌های خرماخیز، 60 هزار تن در استان‌های دیگر و 10 هزار تن در انبارهای شخصی مردم ذخیره‌سازی شده است لذا از این بابت هیچ نگرانی‌ای برای تامین خرمای ماه رمضان وجود ندارد.

وی با تاکید بر اینکه باید به‌گونه‌ای بر قیمت‌ها نظارت کنیم که نوسان غیرمنطقی در بازار خرما به وجود نیاید، افزود: با توجه به اینکه در زمان برداشت هر کیلوگرم خرمای مضافتی در کرمان به صورت بسته‌بندی شده حدود 2500 تومان تا 3000 تومان از نخلداران خریداری شد، قیمت منطقی برای هر کیلوگرم خرما در بازار ماه رمضان حدود 4500 تا 5000 تومان است که باید به دست مردم برسد.

مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی برنامه‌ای برای تنظیم بازار خرما ندارد، گفت: از آنجاکه تولید و ذخایر خرما به اندازه کافی در کشور وجود دارد هیچ نگرانی‌ بابت تنظیم بازار این محصول در ماه رمضان نیست و تقریبا همه ساله تنظیم بازار خرما و ذخیره‌سازی خرما از سوی مردم و بخش خصوصی صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به تولید یک میلیون و 40 هزار تنی خرما و صادرات 171 هزار تنی آن در سال گذشته، پیش‌بینی کرد که امسال میزان تولید خرما به حدود یک میلیون و 170 هزار تن افزایش یابد و وزارت جهاد کشاورزی به همراه دیگر دستگاه‌های متولی درصدد افزایش مصرف سرانه این محصول در کشور است.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها