کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

چراغ سبز ورود خودروهای شورلت به کشور + سند


کد خبر : ۱۸۶۱۷یکشنبه، ۲۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۶:۳۱۹۲۲۰ بازدید

سازمان توسعه تجارت در بخشنامه ای به گمرک ضوابط ورود خودروهای شورلت را ابلاغ کرد .
چراغ سبز ورود خودروهای شورلت به کشور + سندچراغ سبز ورود خودروهای شورلت به کشور + سند

سازمان توسعه تجارت در بخشنامه ای به گمرک ضوابط ورود خودروهای شورلت را ابلاغ کرد .

سازمان توسعه تجارت ایران در نامه‌ای به مرکز واردات و امور مناطق آزاد و ویژه گمرک ایران، اعلام کرده است: با توجه به نامه دفتر صنایع خودرو و نیرومحرکه درباره خودروی سواری قابل ورود با نشان تجاری Chevrolet، با رعایت آئین‌نامه ضوابط فنی واردات خودرو و رعایت سایر مقررات و مطابق با مدل‌های مندرج در گواهی نمایندگی صادره مرکز اصناف و بازرگانان با اعتبار دوره زمانی 29 آذرماه 98، اقدام شود.

دفتر نیروی محرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده است که واردکننده در نظر دارد دو مدل خودرو شورولت AVEOو  TRAX کره جنوبی را در حجم موتورهای 1400 تا 1800در دو گروه شاسی‌بلند و هاچ‌بک وارد کشور کند.

همچنین در مجوز صادر شده برای واردات خودرو اُپل هم آمده است: با توجه به نامه صنایع خودرو و نیرو محرکه در خصوص خودروی سواری قابل ورود با نشان تجاری  OPEl، طبق قوانین و مقررات اقدام شود. خودرو درخواستی برای این برند نیزinsignia limousine nb با حجم موتور 1998 اعلام شده است.

i1o3qyiwxoartbygqufj.png



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها