جولان پتیزافروشی های غیراستاندارد در بازار

یکشنبه، ۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۲:۲۴
کدخبر:۲۳۳۹۰

اسداله احمدی شهریور در گفتگو با خبرگزاری صداو سیما ،با اشاره به صدور دستور پلمپ 160 واحد غیرمجاز در تهران افزود :‌ اشباع بودن بازار تهران از واحدهای اغذیه فروشی و ضرورت تامین هزینه ها برای این صنف ، سبب کاهش کیفیت و فروش پیتزاهای غیراستاندارد ارزان قیمت است.

وی زمان بر بودن رسیدگی به واحدهای غیرمجاز و پلمپ آنها را از مشکلات این صنف دانست و تصریح کرد : این واحدها تا زمان پلمپ به فعالیت خود ادامه می دهند که این روند سلامت تغذیه ای جامعه را تهدید می کند.

رئیس اتحادیه اغذیه فروشان با اشاره به اینکه در گذشته حریم 400 متری برای این صنف وجود داشت ، گفت : لغو این قانون از سوی مسئولان به علت نامعلوم سبب رشد قارچ گونه پیتزافروشی ها غیر استاندارد شده است.

احمدی شهریور ، رقابت کارخانه های تولید کننده سوسیس و کالباس را برای فروش بیشتر هم سبب کاهش کیفیت و قیمت دانست و افزود : کارخانه ها در این شهرستانها و بدون نظارت فعالیت می کنند و کالای تولیدی آنها نیز غیراستاندارد است.

وی واحدهای مجاز در صنف اغذیه فروشی را 2500 واحد اعلام کرد و ادامه داد : بیش از 600 واحد غیرمجاز در این صنف فعالیت می کنند که پیتزا طبخ شده در آنها مورد تایید نیست.