پیمانکار گیت ورزشگاه آزادی بازداشت شد!

سه شنبه، ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۳:۵۰
کدخبر:۶۴۴۱۵

به دنبال حادثه برق گرفتگی برای یک پسربچه در هنگام عبور از گیت ورزشگاه آزادی، رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ با اعلام ورود پلیس به این پرونده از دستگیری پیمانکار متخلف خبر داد.

سردار کیوان ظهیری در این‌باره گفت: شب گذشته پس از مرگ پسربچه هشت ساله به دلیل برق‌گرفتگی در گیت ورزشگاه آزادی، رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفته و تیمی در کلانتری ۱۴۱ شهرک گلستان رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار داد.

وی با با بیان اینکه جسد این پسربچه به پزشکی قانونی انتقال داده شد، گفت: مقام قضایی نیز دستور رسیدگی به این پرونده را صادر کرد و در همین راستا مظنونین شناسایی و در همان شب پیمانکار متخلفی که اقدام به نصب داربست‌ها و آماده‌سازی گیت کرده بود، بازداشت شد.

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ با اشاره به تشکیل پرونده انتظامی برای این حادثه گفت: متهم دستگیر شده پس از انجام تحقیقات اولیه روانه دادسرا شده و تحقیقات پلیس در این زمینه ادامه دارد.