صحبتهای جدید وزیر ارتباطات درباره قیمت موبایل:
*از ابتدا به عنوان مدل برخورد با این پدیده بسیار نامبارک در جامعه که سبب رنجش و ظلم به مردم شد سه گام را مطرح کردیم و در گام اول اسامی شرکتهای وارد کننده را منتشر و شفاف سازی کردیم.
*گام دوم این بود که در راستای حقوق مردم سامانهای را فراهم کنیم تا مردم ببیند که گوشی را که در بازار تهیه میکنند کدام وارد کننده این گوشی را وارد کشور کرده و آیا با ارز دولتی وارد کرده یا ارز آزاد. این هم انجام شد و این چارچوب را در گام دوم فراهم کردیم که مردم بتوانند شکایت کنند.
*گام سوم پیگیری قضائی پرونده کسانی بود که ارز را با نرخ دولتی گرفتند و با نرخ آزاد ارائه و سوء استفاده کردند و در این راستا کارگروه مربوطه تشکیل و مکاتبات لازم با سازمان تعزیرات حکومتی و حمایت از مصرف کننده انجام و بازرسی لازم صورت گرفته است.
*به دلیل سوء استفاده صورت گرفته قیمتها افزایش و توان خرید مردم هم کاهش یافته است، اما با پیگیری و اقدامات صورت گرفته در طی ۱۰ روز آینده بازار به تعادل خواهد رسید.