توضیحات قائم مقام آستان قدس رضوی درباره پرداخت مالیات این آستان

پنجشنبه، ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۷:۰۴
کدخبر:۳۹۲۳۵

مرتضی بختیاری قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی:

قبل از این که تولیت آستان به دست آیت الله رئیسی باشد یک سیستم نظارتی قوی از داخل خود آستان وجود داشت، اما آیت الله رئیسی دستور دادند که نهادهای نظارتی بیرونی نیز باید وارد شوند تا شک و شبهه‌ای در فعالیت‌های اقتصادی این آستان وجود نداشته باشد.

کلیه موقوفات قرار است در سیستمی گذاشته شود و در آن به مردم گزارش شود که هر موقوفه چقدر درآمد دارد و نیت واقف آن چه بوده است و اکنون آن درآمد در چه موردی صرف شده است. تا اواخر سال 1395؛ 3450 میلیارد تومان دولت به آستان قدس بدهکار بود.

اکنون نیز با هماهنگی بانک مرکزی یک حسابی ایجاد شده است و مالیات‌هایی که از شرکت‌های آستان گرفته می‌شود در مسیر همان موردی که واقف خواسته است خرج می‌شود که در سال 1395 نیز 53 میلیارد تومان از این مالیات‌ها به دولت پرداخت شد و سپس براساس نیت واقفین خرج شد./ تسنیم