قیمت نفت پس از حمله آمریکا به قشم افزایش یافت

سه شنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۵ - ۰۸:۴۹:۵۲
کدخبر:۱۴۹۴۹۶

به گزارش ایران‌جیب، قیمت نفت در معاملات صبح امروز سه‌شنبه 12 آبان 1405، در واکنش به انتشار خبر حمله محدود آمریکا به جزیره قشم افزایش یافت.

بر اساس آخرین قیمت‌ها، نفت برنت با رشد 0.42 درصدی به 105.21 دلار و نفت خام آمریکا با افزایش 0.55 درصدی به 96.99 دلار در هر بشکه رسید.

این افزایش در حالی رخ داده که قیمت نفت روز دوشنبه تحت تأثیر امیدواری‌ها به پایان جنگ و دستیابی به توافق میان ایران و آمریکا، بیش از 7 درصد سقوط کرده بود.

انتشار گزارش حمله آمریکا به قشم بار دیگر نگرانی معامله‌گران درباره تشدید درگیری‌های نظامی و احتمال اختلال در صادرات نفت از تنگه هرمز را افزایش داده است.

با این حال، تحلیلگران معتقدند تداوم رشد قیمت نفت به تحولات نظامی و دیپلماتیک روزهای آینده و وضعیت واقعی عرضه نفت در منطقه بستگی خواهد داشت.