پلیس: اسکیت و اسکوتر سواری در معابر ممنوع است

دوشنبه، ۱۳ مهر ۱۴۰۵ - ۰۷:۲۴:۴۴
کدخبر:۱۴۸۵۱۱

پلیس راهور اعلام کرد تردد با اسکیت و اسکوتر در معابر عمومی ممنوع است و استفاده از این وسایل تنها در مسیرهایی مجاز خواهد بود که پلیس با نصب علائم، اجازه تردد در آنها را صادر کرده باشد.

به گزارش ایران جیب، پلیس ترافیک شهری راهور فراجا با اشاره به افزایش استفاده از اسکیت و اسکوتر، درباره تردد این وسایل در خیابان‌ها و معابر عمومی هشدار داد.

بر اساس اعلام پلیس، اسکیت‌سواری و اسکوترسواری در معابر عمومی ممنوع است؛ مگر در مسیرهایی که با نصب علائم مشخص، استفاده از آنها مجاز اعلام شده باشد.

اسکوتر در تصادف «وسیله نقلیه» محسوب می‌شود

پلیس راهور همچنین اعلام کرد در صورت وقوع تصادف، اسکوتر در فرآیند کارشناسی به‌عنوان وسیله نقلیه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

در چنین حوادثی نوع وسیله، نحوه حرکت، محل تردد و شرایط وقوع تصادف بررسی می‌شود تا عوامل مؤثر در حادثه و سهم هر یک از طرفین مشخص شود.

هشدار ویژه درباره کودکان و نوجوانان

پلیس تأکید کرده است هدف از این محدودیت، جلوگیری کامل از استفاده مردم از اسکیت و اسکوتر نیست، بلکه این وسایل باید در محل‌های مناسب و مسیرهای مجاز مورد استفاده قرار گیرند.

به گفته پلیس راهور، هدف اصلی این مقررات کاهش احتمال وقوع تصادف و جلوگیری از آسیب به استفاده‌کنندگان، به‌ویژه کودکان و نوجوانان است.

بنابراین استفاده از اسکیت یا اسکوتر در خیابان و سایر معابر عمومی که مسیر مجاز برای این وسایل محسوب نمی‌شوند، می‌تواند با محدودیت‌های قانونی همراه باشد.