جریمه سنگین برای ماینرهای غیر مجاز

چهارشنبه، ۱ مهر ۱۴۰۵ - ۰۷:۰۶:۴۴
کدخبر:۱۴۸۰۳۹

مدیرعامل توانیر اعلام کرد در صورت شناسایی مزرعه استخراج رمزارز در منازل یا کارگاه‌ها، برق یارانه‌ای آن محل برای مدت یک سال قطع خواهد شد.

 

برخورد با استخراج غیرمجاز رمزارز

به گزارش ایران جیب به نقل از صدا و سیما، مدیرعامل شرکت توانیر گفت در صورتی که مزرعه استخراج رمزارز در یک منزل، کارگاه یا محل دیگری شناسایی شود، آن محل به مدت یک سال از دریافت برق با تعرفه یارانه‌ای محروم خواهد شد.

این تصمیم با هدف مقابله با استفاده غیرمجاز از برق یارانه‌ای برای فعالیت‌های استخراج رمزارز اتخاذ شده است؛ فعالیتی که به دلیل مصرف بالای برق می‌تواند فشار بیشتری بر شبکه برق وارد کند.

 

مصرف برق ماینرها زیر ذره‌بین

استخراج رمزارز با دستگاه‌های ماینر مصرف برق قابل‌توجهی دارد و در صورت استفاده از برق یارانه‌ای، هزینه واقعی انرژی مصرف‌شده به‌طور کامل پرداخت نمی‌شود. به همین دلیل شناسایی و برخورد با مراکز استخراج غیرمجاز در دستور کار صنعت برق قرار دارد.

بر اساس اعلام توانیر، در صورت کشف چنین فعالیتی، محرومیت محل از برق یارانه‌ای می‌تواند هزینه فعالیت استخراج رمزارز را برای مالک یا بهره‌بردار افزایش دهد.

 

جریمه؛ فراتر از جمع‌آوری دستگاه‌ها

محرومیت یک‌ساله از برق یارانه‌ای به این معناست که برخورد با استخراج غیرمجاز رمزارز تنها به شناسایی و جمع‌آوری تجهیزات محدود نمی‌شود و محل شناسایی‌شده نیز با محدودیت تعرفه‌ای مواجه خواهد شد.