​تردد خودروهای گذر موقت به کجا رسید؟

سه شنبه، ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۱:۳۹:۱۷
کدخبر:۱۴۸۰۳۲

خودروهای دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم می‌توانند تا پایان آذرماه سال ۱۴۰۵ با همان پلاک منطقه آزاد در سراسر کشور تردد کنند. این امکان با توجه به شرایط خاص کشور و با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی در نظر گرفته شده است.

 

خودروهای پلاک کیش و قشم مجاز به تردد در سراسر کشور هستند

به گزارش ایران جیب به نقل از فارس، رئیس پلیس راهور فراجا اعلام کرد خودروهای دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم می‌توانند تا پایان آذرماه ۱۴۰۵ در سایر نقاط کشور تردد داشته باشند.

بر اساس این تصمیم، مالکان این خودروها برای تردد در سرزمین اصلی نیازی به تغییر پلاک منطقه آزاد خود ندارند و می‌توانند با همان پلاک کیش یا قشم در جاده‌ها و شهرهای کشور تردد کنند.

 

رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی الزامی است

تردد این خودروها در سایر نقاط کشور مشروط به رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی است. همچنین هماهنگی‌های لازم با سازمان‌های مرتبط باید انجام شود.

سردار سیدتیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، با اشاره به شرایط موجود کشور، این امکان را برای خودروهای پلاک کیش و قشم تا پایان آذرماه ۱۴۰۵ اعلام کرده است.

 

وضعیت خودروهای سایر مناطق آزاد

این شرایط شامل خودروهای دارای پلاک سایر مناطق آزاد نمی‌شود. بر اساس اعلام پلیس راهور، خودروهای سایر مناطق آزاد برای خروج از محدوده مصوب و ورود به سرزمین اصلی باید هماهنگی لازم را با سازمان‌های مرتبط انجام دهند.

این خودروها همچنین باید نسبت به دریافت مرخصی و اخذ پلاک گذر موقت اقدام کنند تا امکان تردد آنها در خارج از محدوده منطقه آزاد فراهم شود.

 

مهلت تردد خودروهای کیش و قشم

بر اساس اعلام رئیس پلیس راهور فراجا، مجوز تردد خودروهای دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم در سراسر کشور تا پایان آذرماه سال ۱۴۰۵ برقرار است. مالکان این خودروها باید در مدت تردد، مقررات راهنمایی و رانندگی و ضوابط مربوطه را رعایت کنند.