پشت‌پرده تأخیر در اتصال کارت سوخت به کارت بانکی

یکشنبه، ۲۱ تیر ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۶:۵۹
کدخبر:۱۴۵۷۷۷

کسب اطلاع "فارس" نشان می‌دهد مرحله آزمایشی اتصال کارت‌های سوخت به کارت‌های بانکی در حال انجام است و سوختگیری با کارت بانکی به صورت محدود و‌ ایزوله انجام‌ می‌شود با این حال هنوز اجرای کامل طرح مشخص نیست.

روز گذشته معاون علمی ریاست جمهوری حسین افشین در نشست بررسی پیشرفت این طرح گفته بود که «برخی مقاومت‌های مدیریتی ناشی از ترس از تبعات امنیتی احتمالی اجرای طرح وجود دارد.»

او می‌گوید که مدیران تصور می‌کنند اگر «تغییری در سیستم فعلی ایجاد کنند و حادثه‌ای رخ دهد»، مسئولیت آن متوجه آن‌ها خواهد بود.

در حال حاضر بیش از یک ماه است که خدمات بانکی ۴ بانک بزرگ با حمله سایبری به زیرساخت شبکه ارتباطات بین بانکی این بانک‌ها با اختلال مواجه شده است. 

مردم گلایه دارند و می‌گویند که با وجود اعلام رفع اختلال «همچنان یا امکان وصول چک ندارند یا پولشان مسدود شده و امکان برداشت ندارند.» 

اتصال کارت سوخت به کارت بانکی نیز قرار بود اسفند ۱۴۰۴ کلید بخورد اما به دلیل شروع جنگ و امکان حملات سایبری عقب افتاد.