امکان انصراف از روش دوم کالابرگ فراهم شد

یکشنبه، ۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۰:۳۸
کدخبر:۱۴۱۲۴۰

امکان انصراف ثبت تقاضا برای خرید به روش دوم کالابرگ الکترونیکی (9 قلم) از 11 بهمن برای شهروندان فعال میشود.

به گزارش تسنیم، وزارت رفاه اعلام کرده که نوبت دوم اجرای روش کالایی با قیمت مشخص، از بهمن‌ماه 1404 آغاز می‌شود.

بر اساس اطلاعیه‌ی جدید وزارت کار، در روش دوم کالابرگ تاکید شده است مشمولین طرح کالا برگ جدید با شماره دهک‌ها ارتباطی ندارد و تمامی یارانه بگیران فعلی، حذف شدگان یک سال اخیر، بازنشستگان و کارمندان به صورت خودکار مشمول این طرح هستند و نیازی به درخواست و مراجعه به سامانه ها نیست.‌

همچنین مشمولین طرح کالابرگ جدید با شماره دهک‌ها ارتباطی ندارد و تمامی یارانه بگیران فعلی، حذف شدگان یک سال اخیر، بازنشستگان و کارمندان به صورت خودکار مشمول این طرح هستند و نیازی به درخواست و مراجعه به سامانه ها نیست.

بر اساس اعلام وزارت کار،  امکان انصراف (لغو) ثبت تقاضای برای خرید به روش دوم کالابرگ الکترونیکی (9 قلم) از 11 بهمن برای شهروندان فعال می‌شود.