دو دلیل اصلی نباریدن باران از نظر امام جمعه اهواز

شنبه، ۱ آذر ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۲:۲۶
کدخبر:۱۳۹۲۱۵

سید عبدالنبی موسوی‌فرد در خطبه‌های نماز جمعه دیروز (۳۰ آبان) اهواز ضمن تسلیت ایام شهادت فاطمه زهرا (س) و تبریک هفته بسیج اظهار کرد: هنگامی که در دعاها و مناجات، نوبت به صدیقه کبری، فاطمه زهرا (س) می‌رسد، از عناوینی استفاده می‌شود که نشان از طهارت والای ایشان دارد. وجود مقدس حضرت زهرا (س) خود، نماد طهارت بود و سراسر زندگی‌ ایشان، حکایت از پاکی و معنویت داشت.

موسوی‌فرد در ادامه گفت: کارآمدی بسیج در عرصه‌های مختلف سبب شده تا در هر شرایطی، توجه به ظرفیت‌های گره‌گشایی بسیج شود. از ابتدای انقلاب تاکنون، در صحنه‌های سخت، هرجا که نظام با گره‌ای مواجه شده، دست پرتوان بسیج در عرصه‌های نظامی، علمی، اقتصادی و هر عرصه دیگر، گره‌گشا بوده است.

وی بیان کرد: برای عبور از چالش‌های موجود باید بسیج به طور ویژه مورد توجه قرار بگیرد. در برهه کنونی که نظام اسلامی با جنگ ترکیبی مواجه است، بسیج قادر است و در همراهی با دولت و سایر دستگاه‌ها، با تقویت مؤلفه‌های قدرت و به‌ویژه تقویت انسجام و تاب‌آوری ملی، تهدیدهای دشمن را خنثی کند؛ به این دلیل، باید توجهی ویژه به بسیج شود.

امام جمعه اهواز با اشاره به وضعیت خشکسالی در کشور اظهارکرد: پدیده خشکسالی امسال تمام جهان را فرا گرفته است و اختصاص به ایران ندارد. اگر بارندگی صورت نگیرد یا بلایی در جامعه رخ دهد، نتیجه اعمال و رفتارهای ما انسان‌ها است.

موسوی‌فرد از دلایل نباریدن باران را ندادن زکات و کم‌فروشی برشمرد و افزود: با خواندن دعا باید از خداوند تقاضای بارش باران داشت و قدردان نعمت‌های الهی باشیم. در آیات قرآن آمده است که اگر مردم چه در شهرها یا روستا تقوا پیشه کنند، یعنی به اطاعت خداوند و ترک محرمات روی آورند، خداوند متعال آب گوارا بر آن‌ها می‌فرستد و برکات آسمان و زمین را بر آن‌ها نازل خواهد کرد.