ویتکاف سر قرار نیامد

پنجشنبه، ۱۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱:۳۷
کدخبر:۱۳۷۴۷۱

تهران از طرح‌ها و ابتکاراتی پرده برداشت که پیشنهاد داده بود اما توسط طرف غربی رد شد. 

به گفته سخنگوی دولت، ایران در نیویورک پیشنهاد مذاکره مستقیم با نماینده ویژه ترامپ و سه وزیر خارجه تروئیکای اروپایی را داده، اما آن کسی که سر قرار نیامده، ویتکاف بوده.

مهاجرانی توضیح داد: «در آخرین شب پیشنهاد ۴۵روز تعویق مکانیسم ماشه از طرف ایران مطرح شد که در نهایت با فشاری که از سمت لابی صهیونیست‌ها بود این طرح مورد پذیرش قرار نگرفت.»

وزیر امور خارجه نیز، تصریح کرد: «تمام رایزنی‌ها و انعطاف‌های لازم و ضروری به منظور اتمام حجت با این طرف‌ها صورت گرفت. اما همان‌گونه که از قبل هم پیش‌بینی می‌شد، این مسیر با کارشکنی‌های آمریکایی‌ها به سرانجام نرسید.»

از دیگر سو وزارت دارایی انگلیس روز چهارشنبه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که ۱۲۱ نام‌ جدید به فهرست تحریم‌ها اضافه شده که شامل اشخاص حقیقی و حقوقی می‌شود. 

در میان این افراد و نهادها، برخی مقامات و کارشناسان سازمان انرژی اتمی ایران، فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، شرکت‌های وابسته به صنایع دفاعی، مراکز تحقیقاتی و چند بانک ایرانی از جمله بانک سپه دیده می‌شود.

فهرست تحریم‌ها شامل سازمان انرژی اتمی ایران و مراکز وابسته در اصفهان، نطنز و کرج، برخی شرکت‌های مالی و کشتیرانی، چند شرکت صنعتی و تحقیقاتی از جمله نوین انرژی و مصباح انرژی و همچنین جمعی از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران و مدیران و کارشناسان مرتبط با برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران است./ دنیای اقتصاد