کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

عرضه گوشت مرغ با سه درجه A+،A و B از نیمه مهر ماه در بازار


کد خبر : ۶۳۵۲۵یکشنبه، ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۸:۳۸۵۲۴۲ بازدید

یک مقام سازمان دامپزشکی با اشاره به اجرای طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ گفت: با اجرای فاز عملیاتی این طرح از اواسط مهر ...

یک مقام سازمان دامپزشکی با اشاره به اجرای طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ گفت: با اجرای فاز عملیاتی این طرح از اواسط مهر دیگر هیچ برند یا برچسبی مبنی برمرغ سبز، بدون آنتی‌بیوتیک و ممتاز در بازار نخواهیم داشت.

سامد برومندفر در مصاحبه با رادیو افزود: این طرح ملی به تمامی اداره‌های کل دامپزشکی استان‌های سراسر کشور ابلاغ و به‌منظور ایجاد بسترهای لازم و هماهنگی در سطح ملی و استانی

و نیز با هدف اجرای بهتر این طرح، فرصتی یک‌ماهه به استان‌ها و ستاد دامپزشکی کشور داده شده است.

وی همچنین اظهار داشت: فاز عملیاتی این طرح نیز از 15مهر ماه سال جاری با هدف عرضه مرغ‌های با کیفیت بالاتر و رتبه‌بندی شده به مردم در سطح کشور آغاز خواهد شد.

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: به‌طور‌ کلی در این طرح ملی گوشت مرغ به سه درجه A+،A و B رتبه‌بندی و به بازار مصرف عرضه می‌شود.

وی در ادامه افزود: بی‌شک با اجرای فاز عملیاتی این طرح از اواسط مهرماه سال جاری دیگر هیچ برند یا برچسبی مبنی برمرغ سبز، بدون آنتی‌بیوتیک و ممتاز در بازار نخواهیم داشت.

برومندفر اظهار داشت: این طرح فقط مربوط به مصرف آنتی‌بیوتیک در واحدهای مرغداری نیست، بلکه استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در کشتارگاه‌ها، رعایت پرهیز غذایی و دارویی قبل از کشتار و دیگر موارد بهداشتی را شامل می‌شود.

وی همچنین از وجود 60 کشتارگاه بسیار پیشرفته و مجهز مرغ در کشور خبر داد و گفت: تخلیه اندام‌های داخلی مرغ در این کشتارگاه‌ها به‌صورت خودکار و بدون دخالت دست انجام می‌شود.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها