کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

درآمد شرکت‌های کلان آلمانی کاهش چشمگیری یافته است


کد خبر : ۶۱۲۱۶چهارشنبه، ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۷:۰۱۱۸۸۷ بازدید

شرکت‌های آلمانی به‌ شدت وابسته به صادرات هستند به همین دلیل بحران‌های تجاری به‌ سرعت روی درآمد آن‌ها تاثیر می‌گذارد. از همین رو نیز ...

شرکت‌های آلمانی به‌ شدت وابسته به صادرات هستند به همین دلیل بحران‌های تجاری به‌ سرعت روی درآمد آن‌ها تاثیر می‌گذارد. از همین رو نیز سرعت رشد شرکت‌های آمریکایی و آسیایی بیشتر شده و آلمانی‌ها عقب مانده‌اند.

روز سه‌شنبه، ۲۱ خرداد (۱۱ ژوئن) شرکت  "ای وای" (EY، مخفف Ernst & Young) نتایج تازه‌ترین پژوهش خود درباره شرکت‌های کلان جهان را منتشر کرد.

"ای وای" یکی از برجسته‌ترین شرکت‌های مشاوره در جهان به‌ شمار می‌رود که پیشرفت و پسرفت اقتصادی شرکت‌های کلان بین‌المللی را تجزیه و تحلیل می‌کند.

بر اساس تازه‌ترین پژوهش این شرکت مشاوره، ۴۴ شرکت آلمانی که جزو هزار پردرآمدترین شرکت‌های جهان به‌ شمار می‌روند، در سال ۲۰۱۸ نسبت به رقبای خود رشد کمتری داشته‌اند.

در گزارشی که وبسایت خبری شبکه یک تلویزیون آلمان، "تاگس شاو"، در این باره منتشر کرده، آمده است که متوسط رشد درآمد شرکت‌های کلان آلمانی نسبت به سال ۲۰۱۷ حدود 1.2 درصد بوده در حالی که شرکت‌های دیگر اروپایی رشدی 7.7 درصدی داشته‌اند.


رشد چشمگیر آمریکایی‌ها

رشد درآمد کلان‌ترین شرکت‌های آمریکایی ۵/ ۱۰ درصد و رشد شرکت‌های بزرگ آسیایی ۱/ ۱۰ درصد بوده است.

شرکت "اپل"، تولید کننده آیفون، با ۶۰ میلیارد دلار پردرآمدترین شرکت سال ۲۰۱۸ بود و در رده دوم شرکت الکترونیک کره‌ای "سامسونگ" قرار داشت که درآمدش حدود ۴۵ میلیارد دلار اعلام شده است.

شرکت "مایکروسافت" با نزدیک به ۳۰ میلیارد دلار در رده سوم جا گرفت.

پردرآمدترین شرکت اروپایی با حدود ۲۷ میلیارد دلار، شرکت نفت "رویال داچ شل" هلند بود.

در مجموع، هفت شرکت از "ده شرکت برتر" جهان آمریکایی هستند که به گفته الکساندر کورن، عضو هیات مدیره "ای وای"، از شکوفایی بازار شرکت‌های تکنولوژی در این کشور بهره می‌برند. 


سیر نزولی پس از رشد چند ساله

الکساندر کورن می‌گوید: «شرکت‌های کلان آلمانی پس از چند سال رشد، در سال گذشته چندین بار لطمه خوردند، از جمله به این دلیل که ساختار آن‌ها جهانی شده و بیش از دیگران بر اثر تنش‌های تجاری بین‌المللی زیان می‌بینند.»

از اوایل سال جاری میلادی گزارش‌های گوناگونی در باره کاهش رشد صادرات و در کل اقتصاد آلمان منتشر شده است. مناقشه‌های موجود بر سر سیاست‌های تجاری، مشکلاتی که در نیمه دوم سال گذشته برای صنعت خودروسازی در جریان تغییر استانداردهای گاز خروجی خودروها پیش آمد، کم‌آبی شدید رودخانه‌ها به دلیل گرمای بیش از حد تابستان گذشته که حمل و نقل بسیاری از کالاها را با مشکلات جدی روبرو کرده بود، از دلایل مهم این روند اعلام شده است.

در کل، رشد اقتصادی شرکت‌های اروپایی کاهش یافته و علاوه بر این بسیاری از آن‌ها به دلیل کشمکش‌های اقتصادی میان اروپا و آمریکا و چین و اروپا لطمه خورده‌اند.

بر اساس گزارش شرکت مشاوره "ای وای"، در فهرست یکهزار شرکت کلان جهان که در بورس هستند تنها ۴۴ شرکت آلمانی وجود دارد.

آمریکا با ۲۹۹ شرکت کلان در صدر جا گرفته و پس از آن ژاپن (با ۱۴۶ شرکت)، چین (با ۷۹ شرکت)، بریتانیا و فرانسه (هر کدام با ۴۵ شرکت) قرار دارند.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها