کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

بهای امروز طلا در بازارهای جهانی


کد خبر : ۳۰۴۷۴دوشنبه، ۱ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۰:۱۱۸۴۲ بازدید

به دنبال کاهش ارزش دلار آمریکا در بازارهای بین المللی قیمت جهانی هر اونس طلا در آغاز مبادلات امروز دوشنبه با افزایش روبرو شده است.

افزایش قیمت طلا در آغاز مبادلات امروز در حالی است که قیمت این فلز گرانبها طی هفته گذشته بار دیگر با کاهش روبرو شده و روز جمعه به پایین ترین سطح در ماه های اخیر رسیده است.

بر اساس این گزارش قیمت هر اونس طلا با 4.10 دلار افزایش به بیش از 1212 دلار رسیده است. شاخص ارزش دلار آمریکا نیز با 0.14 درصد کاهش به کمتر از 101.21 واحد رسیده است. ارزش دلار آمریکا روز جمعه در برابر ارزهای معتبر بین المللی به بالاترین سطح از سال 2003 میلادی رسیده است.

تحلیلگران اقتصادی بر این باورند که در صورت ادامه روند صعودی ارزش دلار قیمت طلا زیر فشار بیشتری قرار خواهد گرفت.

تحلیلگران موسسه سرمایه گذاری آی جی نیز تاکید کردند که افزایش گمانه زنی ها نسبت به بالا رفتن نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا تاثیر زیادی بر نوسانات ارزش دلار و قیمت طلا خواهد داشت.

به نظر می رسد سطح حمایتی قیمت طلا در کوتاه مدت 1190 دلار خواهد بود ولی اگر این سطح شکسته شود این احتمال وجود دارد که قیمت طلا تا 1070 دلار در هر اونس کاهش یابد. سطح مقاومتی قیمت طلا نیز در شرایط کنونی 1230 دلار خواهد بود.

تازه ترین نظرسنجی ها نشان می دهد که احتمال افزایش نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا در نشست دسامبر به بیش از 90 درصد رسیده است.

تحلیلگران اقتصادی بر این باورند که سیاست های مالی ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا طی ماه های آینده موجب افزایش تورم خواهد شد و فدرال رزرو راهی جز افزایش نرخ بهره نخواهد داشت.

بانک ای ان زد استرالیا نیز پیش بینی کرده است که فدرال رزرو آمریکا به احتمال 98 درصد در نشست دسامبر نرخ بهره را افزایش خواهد داد.

گزارش سایت طلا حاکیست، در بازار جهانی انرژی نیز قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال در بازار لندن با 1.28 درصد افزایش به بیش از 47.39 دلار رسیده است.

قیمت هر اونس نقره نیز با 0.1 درصد کاهش به 16.64 دلار رسیده است. به نظر می رسد قیمت طلا در شرایط کنونی تحت تاثیر انتشار آمارهای مهم اقتصادی آمریکا و وضعیت تقاضای فیزیکی در بازارهای نوظهور و در حال توسعه قرار خواهد داشت.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها