کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

سد کارون 3 در میان برترین سدهای بتنی جهان قرار گرفت


کد خبر : ۲۸۳۷۱یکشنبه، ۱۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۳:۴۷۲۸۱۶ بازدید

وزارت نیرو اعلام کرد: پروژه سد و نیروگاه کارون 3 به انتخاب برگزارکنندگان دومین همایش بین‌المللی سدهای بزرگ بتنی، در بین برترین سدهای بتنی ...
سد کارون 3 در میان برترین سدهای بتنی جهان قرار گرفتسد کارون 3 در میان برترین سدهای بتنی جهان قرار گرفت

وزارت نیرو اعلام کرد: پروژه سد و نیروگاه کارون 3 به انتخاب برگزارکنندگان دومین همایش بین‌المللی سدهای بزرگ بتنی، در بین برترین سدهای بتنی جهان قرار گرفت.

براساس اعلام کمیته ملی سدهای بزرگ ایران، این انتخاب پس از ارزیابی در میان سدهای بزرگ بتنی دنیا صورت گرفت و پروژه کارون 3 به همراه سه پروژه دیگر به عنوان برنده این جایزه انتخاب شده است. 

دومین همایش بین المللی سدهای بزرگ بتنی که توسط کمیته ملی سدهای بزرگ چین و با همکاری انجمن سدهای آمریکا در کشور چین برگزار خواهد شد، جمهوری اسلامی ایران از جایگاه کشوری و سد و نیروگاه کارون 3 از نظر طرح برتر، به عنوان برنده شایسته جایزه بزرگترین سد بتنی شناخته شد.

براساس ارزیابی به عمل آمده توسط هیات داوران متشکل از 10 متخصص برجسته سدسازی که انجام شده، بیشترین توجه و تمرکز داوران بر شاخص طراحی و اجرای سد بود.
جایزه یادشده در مجمع عمومی کمیته ملی سدهای بزرگ چین * که در تاریخ 29 و 30 مهر 1395 (20 و 21 اکتبر 2016) در شهر « شیان » چین برگزار خواهد شد، به نماینده ایران اعطا می شود.

ساختگاه سد و نیروگاه کارون 3 در 28 کیلومتری شرق شهرستان ایذه و در فاصله 610 کیلومتری مصب ( جایی که آب رودخانه وارد دریا می شود ) رودخانه کارون در شمال شرقی استان خوزستان واقع شده است. 

این طرح در حدود 120 کیلومتری بالادست سد شهید عباسپور ( کارون1 ) قرار دارد، فاصله هوایی طرح کارون 3 از اهواز نزدیک به140 کیلومتر است. این طرح در کوهستان های زاگرس غربی با سنگ های رسوبی لایه ای و در منطقه ای ناهموار، سنگی، زلزله خیز، دارای سنگ های آهکی و آهکی مارنی واقع شده است.

ساخت سد بتنی دوقوسی به ارتفاع 205 متر برای ذخیره آب، کنترل سیلاب و بالا بردن قدرت تنظیم آب برای مصارف شرب و کشاورزی و ساخت نیروگاه به ظرفیت دو هزار و 280 مگاوات برای تولید سالیانه چهار هزار و 172 گیگاوات ساعت انرژی برق و کنترل فرکانس و افزایش پایداری شبکه برق سراسری، اهداف اصلی این پروژه اند.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها