کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

دلایل تعطیلی زنجیره ای رستوران های مشهور تهران


کد خبر : ۱۹۸۰۵دوشنبه، ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۴:۱۳:۴۷۱۱۶۵۴ بازدید

«یکی از رستوران‌های معروف محدوده سهروردی پلمب شد.» این خبری بود که روز گذشته بر روی سایت های خبری گذاشته شد و دست به دست ...
دلایل تعطیلی زنجیره ای رستوران های مشهور تهراندلایل تعطیلی زنجیره ای رستوران های مشهور تهران

«یکی از رستوران‌های معروف محدوده سهروردی پلمب شد.» این خبری بود که روز گذشته بر روی سایت های خبری گذاشته شد و دست به دست میان کاربران می چرخید. به نظر می رسد در یکی، دو ماه گذشته اتفاقات جدیدی در حوزه مواد غدایی که از طریق رستوران ها، فست فودها، کافی شاپ ها و… عرضه می شد در حال رخ دادن است و برخی از برندهای معروف شهر پلمپ شده اند. ماجرا از آش رشته و حلیم فروشی مشهور «سید مهدی» در میدان تجریش آغاز شد و حالا به پلمپ «نایب» خیابان سهروردی ختم شده است. این بار قوه قضایه پا پیش گذاشته و بر روی اکثر بنرهای نصب شده بر روی این مکان ها نوشته که این پلمپ ها از سوی «مقامات قضایی» صورت گرفته است. ماجراها اما همچنان ادامه دارد و در جست و جوهای خود به نام های مشهور دیگری نیز برخوردیم که در مدت اخیر بسته شده اند.

رستوران سلف سرویس «اردک آبی»، فست فود «لمزی» و کافی شاپ «نوتلا بار» در خیابان اندرزگو. "روزنامه هفت صبح" در گزارش خود به بررسی دلایل این پلمپ های زنجیره ای پرداخته است که البته دلایل هر کدام متفاوت است.


قصه از کجا شروع شد؟

اولین خبر در مورد این دست از پلمپ ها از آش رشته و حلیم فروشی معروف میدان تجریش یعنی «سید مهدی» در آبان ماه منتشر شد. در خبر منتشر شده آمده بود: «در بازدید سرزده معاون داستان تهران و سرپرست دادسرای جرایم پزشکی و دارویی از اغذیه فروشی‌های میدان تجریش دستور پلمب سفره خانه‌ای در بازار ، دو کافه، یک بستنی فروشی و یک آش فروشی صادر شد. او در این بازدید دستور پلمب یک آش فروشی معروف در اطراف این میدان را به دلیل کشف ۶۰ کیلو گوشت فاسد صادر کرد.» همچنین در خبر گفته شده بود: «ذبیح زاده در ادامه به صورت سرزده از یک بستنی فروشی معروف بازدید کرد که با وجود سوسک در مواد اولیه بستنی‌های این مغازه روبرو شد و دستور پلمب این مغازه را نیز صادر کرد. معاون داستان تهران و سرپرست دادسرای جرایم پزشکی و دارویی در ادامه با حضور در بازارچه تجریش وضعیت رستوران‌های این محدوده را مورد بررسی قرار داد و دستور پلمب سفره‌خانه‌ای در این بازارچه را به دلیل کشف هشتاد کیلو گوشت فاسد صادر کرد و گوشت‌های کشف شده نیز معدوم شدند.»


لمزی: عدم رعایت ساعت کار

خبر دیگری که پس از پلمپ «سید مهدی» میان کاربران دست به دست می چرخید، پلمپ شدن فست فود نسبتا گران قیمت« لمزی» واقع در خیابان ولیعصر بود. «اسدالله احمدی شهریور» در گفت و گو با هفت صبح در مورد دلایل پلمپ شدن این فست فود می گوید: «برای کلیه فست فودها و اغذیه فروشان ساعاتی مشخص برای فعالیت تعیین شده و آن ها موظف هستند نهایتا تا ساعت ۱۲ شب فعالیت خود را متوقف کنند. به نظر می رسد در مورد این رستوران اما چنین موضوعی رعایت نمی شد و در نهایت موجب پلمپ شدن این فست فود شد.»


نایب و اردک آبی: زعفران تقلبی

خبر پلمپ شدن رستوران اردک آبی حدود در چند هفته گذشته منتشر شد. «ناصر حسینی تبریزی» رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش در گفت و گو با هفت صبح در مورد دلایل پلمپ شدن «اردک آبی» می گوید: «طبق گفته مدیریت اردک آبی چند وقت پیش مقامات محترم غذایی همراه با ماموران وزارت بهداشت اقدام به آزمایش و نمونه گیری از مواد عرضه شده در این رستوران کردند. پس از انجام آزمایش، از نظر ماموران وزارت بهداشت مشکلی در مواد غذایی این رستوران وجود نداشت اما مقامات قضایی اعلام کردند که زعفران استفاده شده در این رستوران تقلبی بوده و دستور به پلمپ آن داده اند.» رستوران دیگر پلمپ شده، «نایب» خیابان سهروردی است که البته هم رئیس اتحادیه و هم خبرگزاری ها از دلایل آن ابراز بی اطلاعی کردند. خبرنگار هفت صبح در بازدید خود از این رستوران مشاهده کرد که بر روی سر در این رستوران عنوان شده : «به دلیل مسائل بهداشتی و استفاده از رنگ های غیرمجاز پلمپ شده است.» یکی از پرسنل این رستوران به هفت صبح می گوید که در زمان بازدید مقامات قضایی و وزرات بهداشت به ما گفته شد که زعفران مورد استفاده در رستوران ما غیر طبیعی است.


رئیس اتحادیه: بررسی ۳ ماهه

رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش در ادامه صحبت های خودش می گوید: «نکته اصلی آن است که ما اصل ماجرا را فراموش کرده ایم و به فرعیات نگاه می کنیم. همه این رستوران هر ۳ ماه یک بار از طریق وزارت بهداشت بررسی می شوند و اگر موردی باشد باید پس از چند بار اخطار این رستوران ها پلمپ شوند. در حال حاضر با مورد دیگر رو به رو هستیم که در همه جای شهر خودروهایی را مشاهده می کنید که اقدام به فروش غذا می کنند. سوال من این جاست چرا هیچ نهادی بر روی این ها نظارت ندارد. من به شخصه در حاشیه یک اجلاس با وزیر بهداشت در مورد این موضوع صحبت کردم و خواستار نظارت و جمع آوری این اغذیه فروشان شدند اما آقای هاشمی گفتند که افراد و نفرات لازم برای انجام این کار را ندارند.»


نوتلا بار: شایعه یا واقعیت؟

کافی شاپ های نوتلا بار در چند ماه گذشته فعالیت خود را در سه شعبه پاسداران، سعادت آباد و اندرز گو آغاز کرده اند. برخی خبرها هم حاکی از آن است که در یکی، دو روز گذشته شعبه اندرز گو این کافی شاپ تعطیل شده است. «اسکندر آزموده» رییس اتحادیه کافی شاپ و آبمیوه در گفت و گو با هفت صبح از این موضوع ابراز بی اطلاعی کرده و پاسخ قطعی را منوط به بررسی های بیشتر می داند. طبق شنیده های هفت صبح دلیل احتمالی تعطیلی موقت این شعبه احتمالا به علت شلوغی و ازدحام بیش از حد جلوی این کافی شاپ بوده است.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها