کانال تلگرام ایران جیب
کیان برنا
زینگ
فروشگاه اینترنتی مدیسه
نیسان
تاپیک شاپ

ماهی فله‌ای خریداری نکنید

کدخبر:۳۰۸۹۲پنجشنبه، ۱۱ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۲:۲۶۳۰۹۳ بازدید

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی به مردم توصیه کرد: شهروندان ماهی های فله ای و بدون بسته بندی خریداری نکنند.

دکتر محمد کاظم ‎زاده روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: برخی فروشندگان دوره گرد نسبت به عرضه ماهی در خیابان ها و معابر به صورت چرخ دستی و وانت های یخچال دار می کنند که مردم باید به نحوه خرید این محصول دقت لازم را داشته باشند.

وی اضافه کرد: البته نحوه برخورد با تخلف های این فروشندگان سیار عهده دامپزشکی است اما به لحاظ بهداشتی توصیه می شود مردم بدون اطلاع دقیق از نحوه تهیه و نگهداری ماهی ها نسبت به خرید اقدام نکنند.

وی خاطرنشان کرد: بهتر است مردم ماهی هایی را خریداری کنند که دارای بسته بندی مناسب کارخانه ای با شناسه و برچسب درج تایخ تولید و زمان نگهداری محصول باشد.
کاظم زاده بهترین جایگاه برای خرید ماهی را مراکز رسمی مورد تایید نهادهای نظارتی دانست و گفت: فروشگاه های مورد تایید جهاد کشاورزی، شیلات و دامپزشکی برای خرید محصولات دریایی پیشنهاد می شود.

وی خاطرنشان کرد: محصولات شیلاتی نظیر ماهی در مقایسه با سایر مواد پروتئینی از حساسیت بیشتری در برابر بیماری‌های ویروسی و میکروبی برخوردار هستند ضمن اینکه نگهداری آنها نیاز به دمای انجماد استاندارد دارد.

وی افزود: توزیع این محصولات در شرایط غیربهداشتی به طور قطع ناقل بیماری های مختلف به مصرف کننده خواهد بود و توصیه می شود مردم از دستفروشان عرضه ماهی و سایر محصولات شیلات خودداری کنند.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان در ادامه با تاکید بر اینکه مردم تا حد امکان از خرید مرغ‎ های بالای یک هزار و 800 گرم خودداری کنند گفت: بهترین وزن مرغ مصرفی بین 800 تا یک هزار و 200 گرم است.

وی خاطرنشان کرد: به طور طبیعی مرغ های زیر یک هزار و 800 گرم از رشد طبیعی و تغذیه مناسب و اصولی برخوردار بوده اند.

به گزارش ایرنا وی با اشاره به آغاز طرح ملی توزیع مرغ متناسب با استاندارد بین 800 تا یک هزار و 200 گرم در کشور توسط وزارت جهاد کشاورزی گفت: در این طرح تولید کنندگان گوشت مرغ ملزم به رعایت اندازه زیر یک هزار و 800 گرم هستند که در صورت تحقق این موضوع به علت تجمع چربی کمتر در مرغ‎ ها به طور قطع در سلامت مردم تاثیرگذار است.

کاظم زاده افزود: افرادی که می‎‏ خواهند مقدار چربی غذای خود را کم کنند، می ‎‏توانند از گوشت مرغ استفاده کنند و 120 گرم آن حدود 70 درصد نیاز پروتئین بدن را تامین می ‌کند.

شهروندان در صورت بروز هرگونه تخلف از سوی مراکز عرضه مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی می توانند مراتب را از طریق شماره تماس 38381902 مربوط به مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گزارش بدهند.

استان همدان دارای بیش از هزار مرکز توزیع محصولات گوشتی اعم از مرغ، گوشت قرمز و ماهی است.




دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:
در صورتی که تمایل دارید بعد از تایید از طریق ایمیل به شما اطلاع داده شود ، علامت بزنید

در صورتی که تمایل دارید بعد از پاسخ به نظر شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده شود، علامت بزنید
X22
ایرانسل
آژانس مسافرتی بهار پرستوها
نگین خودرو

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها

آسایشگاه خیریه
آژانس مسافرتی عصر پرواز
آژانس گردشگری مفید
سکه ثامن
تورآنتالیا