کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

تحقق یک وعده زیرساختی


کد خبر : ۲۵۲۴۲پنجشنبه، ۲۴ تیر ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۵:۴۲۱۰۱۱ بازدید

وعده شرکت زیرساخت درباره افتتاح مراکز تبادل ترافیک دیتای کشور محقق شد و استان‌های مشهد، شیراز و تبریز به تهران پیوستند.

وعده شرکت زیرساخت درباره افتتاح مراکز تبادل ترافیک دیتای کشور محقق شد و استان‌های مشهد، شیراز و تبریز به تهران پیوستند.

محمود واعظی در جلسه کارگروه توسعه دولت الکترونیک خراسان رضوی که در استانداری و با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد، مراکز تبادل ترافیک داده مشهد، شیراز و تبریز را بهره‌برداری کرد.

در این جلسه محمد جواد آذری جهرمی -مدیرعامل شرکت زیرساخت- با اشاره به وعده‌های دولت مبنی بر ایجاد مراکز تبادل داده شبکه ملی اطلاعات در شهرهای مختلف عنوان کرد: با این اقدامات امروز شاهد هستیم که شتاب شکل‌گیری شبکه ملی اطلاعت در کشور چند برابر شده است.

جوان‌ترین مدیر ارشد وزارت ارتباطات همچنین بیان کرد: با راه‌اندازی مرکز تبادل ترافیک داده تاکنون رشد 9 برابری و در برخی نقاط نیز رشد 20 درصدی را در بهبود شاخص‌های کیفی سرویس‌های داخلی شاهد بوده‌ایم.

وی افزود: با اصلاح مدل اقتصادی در ارائه سرویس‌های داخلی، شاهد بهبود این شاخص‌های کیفی بیش از پیش خواهیم بود.

به گزارش تسنیم، مراکز تبادل ترافیک دیتا، زیرساخت‌های فیزیکی هستند که از طریق آنها ارایه دهندگان خدمات اینترنتی یا ISPها می‌توانند به راحتی ترافیک اینترنت را میان شبکه‌های خود مبادله کرده و از این طریق ضن ارتقای کیفیت سرویس‌های مختلف خود باعث کاهش هزینه‌ها و مدیریت هر چه بهتر توزیع محتوای داخلی شوند.

با ایجاد مراکز (IXP) در نقاط مختلف کشور و مدیریت ترافیک داخلی در این مراکز گردش ترافیک دیتا در شبکه داخلی محدود شده و ظرفیت قابل توجهی از شبکه فعلی زیرساخت آزاد می‌شود، علاوه بر این ایجاد این مراکز باعث جلوگیری از خروج ترافیک دیتای کشور از درگاه‌های بین‌المللی شده و افزایش ضریب ایمنی و کیفیت سرویس را در جریان ارتباطات به همراه خواهد داشت.

از جمله مزایای ایجاد مراکز تبادل ترافیک دیتا 1.امکان نظارت بر ترافیک میان اپراتورها و اعمال مدیریت و سیاست‌های لازم، 2.اتصال مستقیم اپراتورها به یکدیگر و افزایش کیفیت و سرعت دسترسی بین آنها، 3.ایجاد یک نقطه مشترک در راستای ایجاد شبکه ملی اطلاعات و اشتراک‌گذاری بانک‌های اطلاعاتی دستگاه‌ها، 4.ایجاد بیشتر مناسب و امن برای شبکه توزیع محتوای داخلی، 5.ایجاد بستر مناسب برای میزبانی و توزع محتوای پربیننده خارجی، 6.امکان ارایه سرویس‌هایی نظیر Cache Server، آموزش مجازی و تلفن اینترنتی، 7.فراهم نمودن امکان ارایه محتوای داخلی و کاهش تقاضا جهت سرویس اینترنت و در نتیجه استفاده بهینه از پهنای‌باند بین‌الملل و... است.

با توجه به اینکه هم‌زمان با روز جهانی ارتباطات در اردیبهشت ماه سال جاری، مرکز تبادل ترافیک تهران افتتاح شده و مسئولان قول افتتاح مراکز مشهد، شیراز و تبریز را داده بودند، باید گفت که وعده مدیر جوان زیرساخت محقق شد.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها