کانال تلگرام ایران جیب

آخرین اخبار

آژانش مسافرتی جا اینجاس
فروشگاه اینترنتی مدیسه
تور لحظه آخری,تور کیش,تور دبی,تور آنتالیا,تور ترکیه,تور استانبول
صرافی آرز
ایکاپ
نیسان
کانال تلگرام ایران جیب

عسل تقلبی و اصل را تشخیص دهید / فیلم

کدخبر:۲۵۰۷۱شنبه، ۱۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۸:۴۷۲۲۷۳۴ بازدید

عسل یکی از خوشمزه ترین و همچنین مقوی ترین مواد غذایی است که در صبحانه و میان وعده های غذایی از آن استفاده می شود. مسلما عسلی ...
عسل تقلبی و اصل را تشخیص دهید / فیلم

عسل یکی از خوشمزه ترین و همچنین مقوی ترین مواد غذایی است که در صبحانه و میان وعده های غذایی از آن استفاده می شود. مسلما عسلی که طبیعی باشد هم طعم بهتری دارد و هم خاصیت بیشتری ، اما مسئله اینجاست که چگونه عسل طبیعی را از عسل تقلبی تشخیص دهیم. برای مصرف کننده ی عادی یک راه بیشتر برای شناسایی عسل وجود ندارد؛ آن هم استفاده از حواس است. رنگ و غلظت عسل نمی تواند عاملی تعیین کننده برای شناسایی کیفیت این محصول باشد چراکه غلظت و رنگ عسل بسته به شرایط اقلیمی تولید آن متفاوت است اما عسل طبیعی، عطر و طعم گل ها را دارد.
 
عسل از جمله ارزشمند ترین مواد غذایی و سرشار از سودمند ترین مواد حیاتی اعم از مواد آلی، معدنی، قند های طبیعی، انواع ویتامین ها است که برای تولید آن، زنبورعسل شهد بهترین گل ها را مکیده و پس از افزودن انواع آنزیم ها و انجام چند کنش شیمیایی، شهد را تبدیل به مایعی خوشبو، نشاط آور، نیروزا و شفابخش به نام عسل می کند.
 
علیرغم اینکه عسل در طب سنتی جایگاه ویژه ای دارد در کشور ما نه تنها از جنبه ی درمانی به این محصول بی توجهی شده بلکه در سبد غدایی خانواده ها نیز مورد بی مهری قرار گرفته که مصرف کنندگان یکی از دلایل عدم مصرف این محصول را تقلبی بودن و نبود عسل با کیفیت در بازار مصرف عنوان می کنند.
 
در این میان مصرف کنندگان نشانه هایی برای شناسایی عسل طبیعی از عسل تقلبی مطرح می کنند؛ گروهی از مردم براین باورند که عسل وقتی بلورین، کدر و ته نشین شود، تقلبی است و عسل سالم و طبیعی همیشه صاف و شفاف می ماند اما این باور اشتباه است.
 
مصرف کننده ی ایرانی، عسل خوب، خالص و طبیعی را عسلی می داند که رنگش کهربایی تیره مانند عقیق و سفت باشد و اصطلاحا «کش» آمده و اگر یک روز در یخچال گذاشته شود، بلورین نشود و چنانچه قاشقی از آن برداشته شود، قطراتی که سرازیر می شود به صورت باریکه ای پیوسته باشد و قطع نشود.
 
کسانی هم شگرد های ویژه ای را برای شناسایی عسل سفارش می کنند که پایه و اساس آن معلوم نیست مانند کبریت گرفتن کنار عسل، ریختن چند قطره روی روزنامه و … که هیچ کدام از این موارد از نظر عسل شناسان و علم تغذیه پذیرفته نیست.
 
باید دانست شناسایی عسل طبیعی و مصنوعی به صورت دقیق و علمی به کمک انگشت، قاشق یا مزه کردن و … ناممکن بوده و این مهم تنها از عهده ی آزمایشگاه و دستگاهی به نام «رفراکتومتر» برمی آید.
 
ملاک انتخاب عسل خوب چیست؟
 
برای مصرف کننده ی عادی یک راه بیشتر برای شناسایی عسل وجود ندارد؛ آن هم استفاده از حواس است. یعنی با چشم، شکل ظاهری عسل را ارزیابی، با بینی بو و با زبان مزه کرده و اگر مجموعه این عوامل مناسب بود و عسل عطر و طعم گل ها را داشت، عسل طبیعی است و ارزش دارد که بهای آن را در حد معقول پرداخت.
 
شکرک زدن نشانه ی نامرغوب بودن عسل نیست
 
آنچه که در اصطلاح «رسوب کردن و شکرک زدن» می گویند و به خاطر وجود کلمه شکر در ذهن، تقلبی بودن عسل را تداعی می کند، چیزی جز پدیده ی «بلورین شدن» یا «کریستالیزاسیون» نیست.
 
عسل به علت درصد بالای مواد قندی که دارد در واقع یک ماده ی جامد است که زیر شرایط بسیار شکننده ای به صورت مایع درمی آید. این ماده اشباع شده قندی باید در واقع جامد باشد اما به طور اتفاقی مایع است لذا به محض این که شرایط آماده شود، این دگرگونی فیزیکی یعنی بلورین شدن پدید می آید.
 
اما این موضوع به اندازه ای تاثیر منفی در ذهن مصرف کنندگان ایجاد کرده که از یک سو مشکل بزرگی برای تولید کنندگان در جریان عرضه به بازار به وجود می آورد و از سوی دیگر برای مصرف کنند گان از نظر طبیعی بودن عسل مایع، شک و شبه ایجاد می کند.
 
باید توجه داشت شکرک زدن و خاصیت تبلور عسل نشانه ی نامرغوب بودن آن نیست اما بعضی افراد به اشتباه عسل بلوری شده را مصنوعی یا تقلبی می دانند.
 
چگونگی تشخیص عسل طبیعی بلوری شده از شبه عسل تقلبی شکرک زده
 
برای شناسایی عسل طبیعی بلوری شده از شبه عسل تقلبی شکرک زده باید دانست تنها عسل طبیعی می تواند کم کم و به مرور زمان کدر و ته نشین شود و رسوب کند و شکرک آن مانند شکرک طبیعی شیره ی خرما نرم بوده و هنگام خوردن ممکن است اندکی زبری داشته باشد اما هیچ گونه صدایی زیر دندان احساس نمی شود اما شکرک شبه عسل تقلبی (شکر آب شده و …) مثل نبات سفت بوده و به سختی با قاشق جدا شده و موقع خوردن مانند دانه های آب نبات، شکر و مربای شکرک زده زیر دندان صدا داده و همچون شکلات به دندان ها می چسبد.
 
مهم ترین نکته این که این گونه شبه عسل ها بدون کدر شدن و ته نشین شدن خیلی سریع و در زمانی کوتاه شکرک می زدند.
 
علت شکرک نزدن عسل های موجود در بازار چیست؟
 
برای جلوگیری از تبلور عسل معمولا کارخانه های بسته بندی کننده ، عملیاتی از قبیل حرارت دادن، افزودن کمی جوهر لیمو در هر تن و غیره روی عسل انجام می دهند که در همه این موارد به خاطر وارد شدن ناخالصی در مجموعه قند های موجود، پدیده ی بلورین شدن به تاخیر می افتد.
 
در مورد کارگاه های ناشناخته که در آن حرارت دادن عسل به صورت مستقیم یا بدون کنترل صورت می گیرد، نه تنها مواد موجود در عسل دچار آسیب می شود بلکه بعد از دمای مشخصی ماده ای به نام «هیدروکسی متیل فورفوال» پدید می آید که اگر نسبت آن در عسل زیاد شود، مصرف آن خطرناک است.
 
گونه های مختلف عسل
 
عسل طبیعی؛ از ماده شیرینی که زنبورعسل تنها از شهد گل ها و گیاهان جمع آوری کرده و پس از دگرگونی های لازم، در سلول های مومی شان در کندو ذخیره کرده باشد، تولید می شود.
 
عسل تغذیه ای؛ از ماده ی شیرینی که زنبور عسل علاوه بر استفاده از شهد گل ها و گیاهان از شربت، شکر و … که در اختیار آنها می گذارند، استفاده کرده باشد. این گونه عسل قطعا کیفیت و خواص عسل طبیعی را ندارد اما متاسفانه در فروشگاه های مواد غذایی به فراوانی عرضه شده و به دلیل قیمت مناسب با اقبال عمومی مواجه می شود.
 
عسل تقلبی؛ مایعی است شیرین شبیه عسل که از گلوکز تجاری، شکر، اسید ستریک، اسانس و … که پس از پخته شدن به دست می آید. در تهیه و تولید این شبه عسل، زنبور هیچ دخالتی ندارد و در آزمایشگاه به آسانی قابل شناسایی است. این گونه شبه عسل ها نه تنها فاقد هرگونه خاصیت درمانی غذایی است بلکه برای سلامتی انسان زیان آور است.


عسل تقلبی و اصل

 متاسفانه شبه عسل ها به صورت گسترده تولید و به بازار عرضه شده و به دلیل قیمت ارزان (هر کیلو سه تا ۵۰۰۰ تومان) با استقبال مصرف کنندگان روبه رو می شود.
 
با توجه به هزینه های تولید عسل طبیعی (هزینه کوچ، نگهداری، توسعه و تجهیز زنبور ستان ها، دستمزد زنبورداران حرفه ای، بسته بندی و …) قیمت عسل طبیعی باید منطقی باشد.
 
عسل تک گل؛ به عسلی می گویند که زنبور عسل، شهد را از روی یک نوع گل جمع آوری کرده باشد مانند عسل آویشن، اقاقیا، سدر (کنار)، گون، مرکبات و … این گونه عسل کاربرد درمانی داشته و معمولا قیمت بالاتری نسبت به عسل های دیگر دارد.
 
عسل صد درصد تک گل کمیاب است و در بیشتر عسل های تک گل مقدار اندکی از شهد گل های پراکنده در هر منطقه وجود دارد.
 
عسل چهل گیاه؛ عسلی که زنبور عسل، شهد را از روی گل های گوناگون جمع آوری کرده باشد یا چند عسل تک گل را طبق فرمول خاص (که از نظر خواص، رنگ، عطر و سعم مطابق ذائقه ی بیشتر مصرف کنندگان باشد) با یکدیگر مخلوط کنند. این گونه از عسل طبیعی نیز کاربرد درمانی دارد.
 
عسل موم دار؛ چون سرشار از گرده ی گل، بر موم و موم طبیعی بوده و حرارت ندیده است از نظر خاصیت، طعم و عطر کیفیت بالایی دارد. به دلیل استفاده از دارو برای بهبود و درمان بیماری های زنبور عسل و رسوب درصدی از آن در موم شان، بهتر است از مصرف پیوسته ی این گونه ی عسل (حداکثر ۱۰ درصد میزان مصرف) خودداری شود.
 
متاسفانه افراد سودجو با دستگاه های موم ساز و پارافین (ماده ی اولیه که در تهیه شمع به کار می رود) شبه موم تقلبی ساخته و با قرار دادن مقداری از این موم های پارافینی در شبه عسل تقلبی، موجب گمراهی مصرف کنندگان را فراهم می آورند.
 
عسل بهاره؛ به عسلی می گویند که در اواخر فصل بهار به دست آمده باشد، مانند عسل مرکبات، اقاقیا و درختان میوه ای مانند زردآلو، گلابی، بادام و …
 
عسل پاییزه؛ عسلی که از اوایل تابستان تا میانه ی پاییز به وسیله زنبور تولید شده و بیشتر از شهد گیاهان صحرایی است.
 
توصیه هایی به مصرف کنندگان عسل
 
مصرف کنندگان باید به این نکته توجه داشته باشند که اگر می خواهند عسل را همراه با محلول های گرمی مانند آب جوش، شیر، فرنی و جوشانده های گیاهان دارویی مصرف کنند حتما پس از ولرم شدن، عسل را به آنها بیفزایند تا خاصیت درمانی عسل محفوظ بماند.
 
عطر و طعم عسل مانند رنگ آن متناسب با گیاهی است که زنبور عسل از آن شهد فراهم آورده است.
 
در مناطق مختلف عسل با غلظت های گوناگون به دست می آید و این تفاوت نمی تواند عاملی تعیین کننده برای شناسایی کیفیت عسل باشد؛ مثلا عسل هایی که در مناطق مرطوب به دست می آید، بیش تر دارای غلظت کم است. در مقابل عسل هایی که از مناطق کوهستانی به دست می آید دارای غلظت بالایی است.
 
رنگ عسل نیز بستگی به نوع شهدی دارد که زنبور عسل از آن شهد جمع آوری کرده و از رنگ زرد بسیار روشن تا قرمز تیره و حتی سیاه متغییر است. هم چنین منطقه ی جغرافیایی و شرایط آب و هوایی در تعیین رنگ عسل موثر بوده بنابراین رنگ عسل مانند غلظت آن نمی تواند عاملی تعیین کننده برای شناسایی کیفیت عسل باشد.
 
شگفتی های عسل و زنبور عسل
 
برای تهیه و فرآوری هر کیلوگرم عسل طبیعی، زنبور عسل باید ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار بار شهد جابه جا کند و از ۱۰ میلیون گل، شهد برداشته و مسافتی برابر هفت مرتبه چرخش به دور کره زمین بپیماید.
 
عمر یک زنبور عسل کارگر حدود ۴۵ روز است که طی آن هیچ گاه نمی خوابد!
 
عسل طبیعی تنها ماده ای غذایی است که هرگز فاسد نمی شود و نیرومندترین و خطرناک ترین میکروب ها را در کمتر از ۴۸ ساعت نابود می کند به همین دلیل بهترین آنتی بیوتیک خوراکی طبیعی است که هیچ آسیبی به بدن نمی رساند.
 
هر زنبور عسل در طول زندگی خود در صورتی که شرایط مساعد باشد و از هر بلای طبیعی و غیرطبیعی جان سالم بدر برد تنها می تواند یک قاشق مرباخوری عسل فراهم کند.
 
زنبورعسل با تمام کوچکی پیکرش دارای دو معده است؛ معده ی اول «کیسه عسلی» نام دارد و شهد گل ها به آنجا وارد شده و با عملیاتی آن را به عسل تبدیل کرده سپس با خرطوم خویش آن را به سلول های مومی شکل که از پیش فراهم شده می ریزد و در آن را با موم های ویژه پلمپ می کند. در معده ی دوم زنبور، فرآیند گوارش انجام می شود.

بلیط هواپیما



دیدگاه ها

تقی: 1395/4/2009:19:22،
69
622
یعنی ما همه مشکلاتمون حله فقط خوشی زده زیر دلمون و در تشخیص عسل طبیعی با تقلبی موندیم ..

رسانه وظیفش بروز رسانی مردم و نشان دادن مشکلات روز مردم به مسئولین و تنویر افکار عمومی از مشکلات موجود هست ...

بهتره نویسنده این مطالب وقتشو به مشکلات مردم و کشور بذارن
علی جون: 1395/4/2010:55:43،
416
39
مطلب مفید و سازنده ای بود
متشکرم
ReZa: 1395/4/2011:25:45،
274
34
تقی جون اینجور که شما گفتی اصلاً آدم شک نمیکنه عسل فروشی
هه: 1395/4/2011:29:50،
234
36
تقي جان اينجا برا كسيه كه ميخواد عسل بخره مياد مطالعه ميكنه مشكلات مملكت رو يه جا ديگه حل ميكنن نه اينجا حواست رو جمع كن
محمد حسین: 1395/4/2011:44:13،
193
26
خداییش یه عده هستن فقط کارشون غر زدنه. یه رسانه وظیفه داره هم روشنگری کنه، هم آگاه کنه و هم اطلاعات درست رو در اختیار مخاطب قرار بده. مشکلات رو هم حتما باید بگه. حالا بد کرده اومده در مورد عسل نوشته که چند نفر آگاه بشن و سرشون کلاه نره؟
خشی: 1395/4/2013:40:22،
76
32
اکه در سطح کشور مراکز آزمایشگاهی معتر برای تست مواد غذایی و گواهی کیفیت ایجاد شود و امکان مراجعه فردی با هزینه کم وجود داشته باشد بسیاری از بی اعتمادیها کم رنگ می شود.
هر آنجه دوستان در مورد بی اعتمادی می گویند درست است و مطلب فوق هم درست و علمی است .
در سال گذشته برای مصرف شخصی 22 کیلو عسل و از 5 کندو دار مختلف و با قیمت بالا و متوسط خریداری کردم و بر این باورم که تمام عسل های تولیدی محصول مشترک گل های و حشی و شکر است. یعنی در فصل بهار شکر در آب می ریزند و زنبورها از آب و شکر تغذیه می کند اما عسلی هست که زنبور دار کمتر شکر به آنها داده که مرغوبترند.

خشایار خشی: 1395/4/2013:47:17،
80
29
در بسیاری مناطق متقلبان در تنه درختان فضایی ایجاد می کنند و زنبور را در آن سکنی می دهند و سپس در طول سال شکر به آنها می رسانند و در زمان برداشت آدم ناشی مثل من را به محل می برند و عسل شکری را به عنوان عسل کامل طبیعی می فروشند آن هم با قیمت های بالا از 300 تا 600 هزار تومان
هنر نزد ایرانیان است و بس.
البته من تاکنون عسل بالای 60 هزار تومان نخریدم .
امین: 1395/4/2016:21:57،
80
61
شیوه زندگی زنبور عسل و تولید عسل یک دلیل بزرگ برای قدرت الهی است
دامپزشک: 1395/5/1700:48:21،
49
24
متاسفانه به جرات میتونم بگم 95درصد از زنبوردارهای کشور علاوه بر شهد گل شربت شکر هم در اختبار زنبور قرار میدن همچنین بدلیل اپیدمی شدن بیماری نوزما در کندوها انتی بیوتیکهایی مانند فوماژیلین اریترومایسین و تتراسایکلین در شربت اضافه میشه که روی کیفیت عسل تاثیر میذاره

علاوه براین به علت قیمت بالای داروهای ضد کنه آمریکایی و آلمانی موجود در داروخانه ها از داروهای چینی و تقلبی استفاده میکنن که تاثیر خیلی بدی رو عسل تولیدی میذاره و باعث مرگ زنبورها میشه
احسان: 1395/5/1708:47:12،
34
27
خدا وکیلی غیر از غر زدن چیز دیگه ای بلدی ؟
میلی: 1395/4/2009:25:12،
175
26
چی تو کشور ما تقلبی نیست
همه چی تقلبی شده
نیما: 1395/5/1623:06:28،
41
23
کسی که متقلب باشه کاری میکنه که عسل تقلبیش این تستارو که هیچی ۱۰ تا دیگه رو هم پاس کنه
پروانه: 1395/5/1708:34:37،
44
25
آفرین به زنبور های کارگر

که حقوق نجومی ندارند

و چیزی میسازند که قویترین انتی بیوتیک دنیاست

و فساد ندارد.

بنازم به نفست و اون معده کوچولوت
کوکی: 1395/4/2009:37:03،
98
27
به قول داییم که میگفت "قویه دایی...قوی"
خخخخخخخخ
ما اون موقع بچه بودیم متوجه نمیشدیم.ولی الان خوب متوجه میشیم که چی میگفت.
نخ: 1395/4/2009:40:49،
56
34
یک راه تشخیص عسل تقلبی با اصلی راه حل محلی آن است بدین صورت که عسل را در ارتفاع حداقل 30 سانتی متر یک لیوان شیشه ای خالی کنید اگر صدها حباب ریز کوچک تشکیل شد اصلی است و اگرچند حباب درشت تقلبی است امتحان کنید خودتان متوجه میشوید؟
بیژن: 1395/4/2009:44:47،
65
28
باسلام, من چندسالی هست که همراه با افراد باتجربه زنبورداری میکنم. موارد توضیح داده شده درمتن بالا درست هستند. فقط اینکه افراد عادی نمیتونن با چشیدن اصل بودن عسل رو تشخیص بدن خصوصا برای عسل های تغذیه ای که حتی خود زنبوردارا هم نمیتونن با قطعیت اعلام نظرکنن و خریدارای عمده هم ترجیح میدن از آزمایشگاه استفاده کنن.
مجید: 1395/4/2009:45:16،
73
22
مطلب آموزنده ای بود،ممنون
میثم: 1395/4/2009:49:39،
84
27
من که تاحالا گل نخوردم که بخوام طعم گل بدونم چجوریه.مگه بزه یارو
یوسف: 1395/4/2009:53:16،
84
32
من دیگه به هیچ چیز توی این مملکت اعتماد ندارم , حالا شما بیا روش تشخیص اصل و تقلبی رو تبیین کن , بعد از خوندن این مقاله من مطمئن شدم عسلی که شما میگین اصله اتفاقا کاملا تقلبیه
123: 1395/5/1620:02:50،
51
31
یعنی زدی تو خال
هادی رحمن: 1395/4/2009:59:31،
77
37
خدایا شکرت که این نعمت به ما دادی
پنجعلی معمولی: 1395/4/2010:14:43،
77
29
در مورد عطر گلها بنا به گفته زنبوردارها باید عرض کنم خدمتتون که عزیزان متقلب مقدار کمی عسل مرغوب را به شبه عسل اضافه میکنن تا عطر و طعم گل به خودش بگیره.
تولید کننده عسل: 1395/4/2010:30:06،
45
37
متأسفانه خیلی از اطلاعات ارائه شده در این مقاله اشتباه است

بهترین نوع عسل، عسل وحشی است که از ارتفاعات بدست میاد (قیمت بین 150 الی 200 هزار تومان). اما عسل پرورشی هم میتونه با ییلاق قشلاق کردن زنبورها، در فصول مختلف سال تولید بشه. مثلا زمستان ها در اندیمشک و بهار در خوانسار که معروف ترین عسل ایران را دارد. این عسل ها بین 25 الی 45 هزار تومان قیمت دارند
اگر زنبوردارها ییلاق قشلاق زنبور را جهت دسترسی همیشگی به گل تازه انجام ندهند، به ناچار در فصولی از سال به زنبور شکر میخورانند لذا کیفیت عسل نهایی هم افت می کند. این عسل ها بین 15 الی 25 هزار تومان قیمت دارند.

به طور کلی یک راه ساده برای تشخیص میزان طبیعی بودن عسل وجود دارد :
یک چوب کبریت بردارید و به عسل آغشته کنید. آن را آتش بزنید. میزان کربن باقیمانده (توده سیاه رنگ) بعد از سوختن عسل، نشان از میزان غیرطبیعی بودن عسل است
بیژن: 1395/4/2015:05:50،
51
43
فکر نکنم شما تاحالا در یه کندو رو هم بازکرده باشی وگرنه این همه توضیحات اشتباه ارایه نمی دادی. تهیه عسل تغذیه ای ازطریق خوراندن دایم شربت شکر به کلنی ها با خوراک دادن به کندو درمواقعی مثل آماده سازی برای زمستان یا ابتدای فصل تخم گذاری زمین تا آسمون فرق داره.
سمندون: 1395/4/2010:32:14،
75
21
یه راه حل ساده تر هم داره
هر عسلی که رو شیشه اش چه رو اتیکت اصلی چه رو 37 تا اتیکت چپ اندر قیچی در پیتی که بعدا روش خورده یک کلمه حرف ایرانی نوشته نشده باشه اصل اصله ، در غیر اینصورت تقلبیه !
عسلی: 1395/4/2010:38:08،
74
28
آقا جون
خلاصه پیام اینکه
عسل نخرید و نخورید تا سالم بمونید
ناشناس: 1395/4/2011:17:41،
48
24
يعني ميخواد بگه كه رفراكتومتر بخريد...نه عزيز...همون ريختن روي كاغذ وآتش زدن..وريختن در مايع وپخش نشدن تست خوبي هست...اينو بگم عسل پررنگ به دليل اين هست كه روي اون عسل جوجه كشي شده نه مال گل گياه خاصي باشه...
کرمانشاهی: 1395/4/2011:17:58،
47
21
سپاس از توضیحات خوب و کاربردی تهیه کننده
مطیع: 1395/4/2011:27:27،
47
39
ممنون از شما لطفا" در مورد پنیر هم مقاله ای بگذارید متشکرم
حسین: 1395/4/2013:21:51،
35
39
پنیر فقط پنیر سیاه مزگی طالش. باور کن یه بار بخوری عاشقش میشی.
ازاد: 1395/4/2011:52:01،
57
21
در تمام میادین شهرداری عسل تقلبی عرضه میشود با انواع برندها نخرید
اجمد: 1395/4/2012:17:27،
42
28
عسل های سرراهی برای فروش به مسافران همه تقلبی است.برای تشخیص عسل تقلبی مداد کپی لازم است .خیلی ساده مدادکپی رادرعسل واردکنید.اگررنگ داد.
تقلبی است.مدادکپی راازاشخاص مسن وشصت سال به
بالا سئوال کنید.
نسل سوخته: 1395/4/2014:48:11،
46
40
بسیار عالی و مفید ،سپاس
جحخهه: 1395/4/2015:15:44،
44
30
باتشکراز سایت به روز و آموزنده ایرانجیب،بسیار مطلب آموزنده ای بود من امتحان کردم ،مدتها بود دنبال این روشها میگشتم.
سیاوش: 1395/4/2103:46:46،
44
42
من یه راه حل بسیار درست و موثر برای دوستانی که به خوردن عسل علاقه دارن سراغ دارم.
در سطح شهر فروشگاه هایی هستن که فقط تنقلات خارجی دارن مثل شکلات یا کورن فلکس یا آبمیوه ی وارداتی. به اونها مراجعه کنید و ازشون عسل استرالیا ی بخواین.این نوع عسل برای کشورهای عربی خلیج همیشه فارس صادر می شه که به لطف مسافران ایرانی مقداریش به ایران راه پیدا کرده. جالب اینجاست که این عسل با بسته بندی خیلی شکیلتر و کیفیت و خلوص بیشتر از عسل ایرانی ارزون تره!!!
123: 1395/5/1620:07:47،
43
32
نگو عسل فروش نیستی که اصلا باور نمی کنم
عسل 100 در 100 طبیعی تو ایران هست نیاز به خارجیش نیست
همین مونده عسل استرالیایی بخریم
امثال شما ... زدین تو اقتصاد این مملکت فکر میکنین خیلی حالیتونه
معلوم نیست کدوم آب شکری رو به عنوان عسل میفروشن اسمش رو گذاشتن استرالیایی!!!
مرد تنهای روستا: 1395/4/2222:12:29،
36
35
بهترین هسل دنیا رو میتوان در شهرستان سردشت که منطقه کورد نشینه پیدا کرد ،کیلوی 100 تمن و عسل وحشیش 400 تمن صدرصد تضمینیه ک متاسفانه از کشور عراق میان میخرن قیمتها میره بالا امتحان کنید هم شهرشون ببینید هم عسلشم نوش جان کنید ملت ایرانی لایق بهتریناست همیشه
ادامه: 1395/5/1619:49:28،
43
20
عسل که اولا برای دامنه سبلان باشه خیلی عالیه.
بعدشم متاسفانه مهندسان کشاورز ایران اگر حمایت بشوند هم از بیکاری در می ایند و هم اشتغال زایی می کنند.پرورش زنبور عسل و پرورش ماهی و گلخانه و شتر مرغ داری و...با دانش و تکنولوژی روز می تونه به اقتصاد کشور و اقتدار کشور کمک بسیار بزرگی بکنه.ولی کو ارزش دادن به یک تحصیل کرده مثلا زمین شناس و مهندس کشاورز و...
نظری بیشه دراز: 1395/5/1620:47:53،
31
31
کجای دنیا تقلبی نیست که ایران باشه
پراید: 1395/5/1707:57:29،
36
27
دوستان کسی میدونه مارک عسل خوب تو بازار چی؟
مجرب: 1395/5/1710:00:47،
30
33
فقط عسل خارجی ازفروشگاههای معتبر،چون تولیدخارجیهابرپایه رقابت کیفیتی هست ونظارتهابسیاردقیقه هیچوقت تقلب نمیکنن.عسلهای خوب بازار المانی،هلندی،استرالیایی هست ضمنا باتمام این تعاریف جنس ایرانی نخر،چون نه تنهاخاصیت نداره که سرکارت به بیمارستان میافته.
شفا: 1395/5/1711:37:30،
29
23
عسل لرستان عالیه عالی
/: 1395/5/1714:27:15،
29
26
کل زندگی تو ایران مخصوصا این چند ساله نیرنگ و ریا و تقلبی شده حالا عسلش تقلبی باشه خیلی مشکل نداره .
حسین: 1395/5/2014:43:33،
31
34
اگرروزی درکوهستانی٬جنگلی جایی صعب العبور‌ودور ازدسترس بشر٬کلونی این حیونکی هاروپیداکردید٬مقداری برداشته وباخاطرجمعی نوش جان کنیدومقداری برای خودزنبورهابگذاریدکه فیه شفاءٌ لنّاس.امان ازبشر!
رهگزر: 1395/11/2814:15:43،
10
13
من درمورد آنتی بیوتیک بودن عسل خیلی شنیدم میگن از مصر باستان عسل پیدا کردن که فاسد نشده بود.
ولی یه مورد برا خودم پیش اومد که خیلی تعجب کرد.
یه کندو داشتم که حدود پانزده کیلو عسل در یک سال تولید کرد.ناگهان کنه گرفتند و دارو گذاشتم و ظرف دو ماه همه زنبورام با اکثر کنه ها مردند ولی تعجبم به این بود که دوتا کرم بزرگ تو کندوم پیدا کردم . چندتا کنه هم تا آخر زنده بودند که به ملکه ی تنها و غریب چسبیده بودند و در آخر ملکه هم مرد

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:
در صورتی که تمایل دارید بعد از تایید از طریق ایمیل به شما اطلاع داده شود ، علامت بزنید

در صورتی که تمایل دارید بعد از پاسخ به نظر شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده شود، علامت بزنید
تور لحظه آخری
نگین خودرو
آیسان پرواز
رزرو هتل

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

قیمت خودروی جدید پژو 301 از سوی ایران خودرو مشخص شد + شرایط فروش مرداد 96
آغاز فروش فوری پژو 508 در مدل 2017 برای اولین‌بار در ایران + قیمت قطعی / مرداد 96
قیمت جدید محصولات شرکت سایپا اعلام گردید - مرداد 96 / محصولات سایپا گران شد
قیمت جدید محصولات پارس خودرو اعلام شد / افزایش قیمت محصولات / مرداد 96
خودروی جدید هایما S5 جهت نمایش به نمایندگی‌های ایران‌خودرو آورده شد + تصاویر
آغاز فروش خودروی جدید MG360 دنده‌ای و اتوماتیک/ مرداد 96 + شرایط فروش
دستور جنجالی دقیقه نودی نعمت‌زاده حاشیه‌ساز شد
اعلام شرايط پيش‌فروش خودروهای رنو تندر90 و رنو ساندرو
مردم فریب فروش خودروهای زیر قیمت را نخورند + جدول
جدول قیمت پرطرفدارترین خودروهای وارداتی در بازار تهران
درآمد متوسط یک نانوایی چقدر است؟
جزئیات قیمت پرطرفدارترین خودروهای تولید داخل در بازار تهران + جدول
فروش خودروی ساینا اتوماتیک برای اولین‌بار تا چند روز دیگر - شهریور 96
تولید چند خودرو سواری در کشور متوقف شد
معرفی سریع‌ترین خودروی موجود در ایران
آسایشگاه خیریه
آنلاین جو
تور لحظه آخری
تورآنتالیا
فروشگاه اینترنتی مد و پوشاک دیجی استایل
بلیط هواپیما