کانال تلگرام ایران جیب
کیان برنا
ibshop
نیسان
تاپیک شاپ

چرا صادرات ماءالشعیر ایرانی کاهش پیدا کرد؟

کدخبر:۲۲۹۰۴سه شنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۰:۲۹۲۶۹۶ بازدید

در هفدهمین نشست کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع غذایی اتاق تهران، وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در سال ...

در هفدهمین نشست کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع غذایی اتاق تهران، وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در سال 1394 برای دومین نشست پیاپی، مورد آسیب‌شناسی و بررسی قرار گرفت.

در این نشست، دبیر انجمن تولیدکنندگان ماءالشعیر و مالت ایران دلایل کاهش صادرات محصولات این بخش را اعلام کرد.

به گزارش خبرآنلاین، سید حمیدرضا کمال علوی با بیان اینکه از سال 89 تا 92، تولید شرکت‌های عضو این انجمن بین 800 میلیون تا یک میلیارد لیتر بوده است، گفت: «تولید ماءالشعیر در ایران طی سال 93 به 2 میلیارد لیتر رسید حال آنکه در سال 94 تولید این بخش مقداری کاهش یافت.»

او افزود: «مشکلات در تامین مواد اولیه به ویژه عوارض و تعرفه بالای واردات قوطی بسته‌بندی، و عدم تامین نیاز داخل توسط معدود شرکت‌های داخلی،  یکی از معضلات جدی واحدهای تولیدی این بخش است که بر صادرات محصولات با برند ایرانی نیز اثر منفی گذاشته است.»   




اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:
در صورتی که تمایل دارید بعد از تایید از طریق ایمیل به شما اطلاع داده شود ، علامت بزنید

در صورتی که تمایل دارید بعد از پاسخ به نظر شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده شود، علامت بزنید
X22
نگین خودرو

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها

آسایشگاه خیریه
سکه ثامن
کلینیک دی
جار میزنم
تورآنتالیا